2.5 yýl önce Ýstanbul'da ortak arkadaþlarý sayesinde bir kafede Gönül Güler (31) ile tanýþan Hasan Þire (31), bir süre sonra amcasýyla birlikte ABD'nin New York eyaletinde benzin istasyonu iþletmeye gitti. Þire ile Güler sosyal paylaþým sitesi MSN üzerinden görüþmeye devam etti. Hasan Þire, Gönül Güler ile hayatýný birleþtirmeye karar vererek, MSN üzerinden evlenme teklifinde bulundu.
Hasan Þire'nin ABD'den memleketi Adana'ya gelmesiyle çift niþan yaptý. Niþan sýrasýnda düðün tarihi de 26 Aralýk 2009 olarak belirlendi. Þire, düðün günü ABD'den izin alýp gelmek üzere Adana Havalimaný'ndan niþanlýsý Gönül Güler, arkadaþlarý ile ailesinin gözyaþlarý arasýnda ABD'ye gitti.
Hasan Þire iþler yoðun olduðu için düðününe gelemedi. Ancak aile düðün salonu kiraladýðý ve bütün hazýrlýklarý yaptýðý için damatsýz düðün yapmaya karar verdi. Dün gece yapýlan düðüne damat katýlamadý. Gelin damadýn yerine ilk dansý kayýnbabasý Ahmet Þire (56) ile yaptý. Kendi düðününe katýlamayan Þire, ABD'den 3G baðlantýsý ile dizüstü bilgisayar sayesinde düðünü izledi. Gelin Güler, 3G ile baðlantý yapýldýðýný duyunca sevinçten havalara uçtu.
Önce gelin ve damat masasýnda eþiyle MSN üzerinden görüntülü sohbet eden Güler, daha sonra dizüstü bilgisayarý sahneye getirterek damatla karþýlýklý oynadý. Gelin MSN sayesinde sahnede damatla karþýlýklý oynarken bir ilke de imza atýldý. Bir süre oynadýktan sonra eþini telefonla arayarak konuþan Güler, "Yoksun burada yerinde Meltem oturuyor. Herkes senin sesini duymak istiyor. Ama telefonun sesi fazla çýkmadý. Herkesin sana selamý var" dedi.
Damatsýz düðün yapýldýðý için buruk bir sevinç yaþayan Güler, telefonda eþini teselli etmeye çalýþarak þunlarý söyledi: "Sen burada yoksun çok kötü geçiyor. Ama sen yanýmda olmasan da bizimle birliktesin. Çünkü seni çok seviyorum. Sen kalbim ve yüreðimdesin." Güler, 2.5 yýl önce Ýstanbul'da tanýþýp evlenmeye karar verdiklerini ancak eþinin ABD'de çok yoðun bir þekilde çalýþtýðý için kendi düðününe gelemediðini belirterek, "Sözün bittiði yerdeyim. Artýk hiçbir þey söyleyemeyeceðim. O düðüne gelemedi ama ben 11 Ocak'ta aþkýmýn yanýnda olacaðým. Ama o þimdi bile bizimle birlikte. O benim yanýmda" diyerek duygulu anlar yaþadý.
ÝHA

Teþekkur:
Beðeni: 

Alýntý

Yer imleri