REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 1/2 12 SonSon
12 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: Telsime Borcunuz Olabilir. Mutlaka Kontrol Edin

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart Telsime Borcunuz Olabilir. Mutlaka Kontrol Edin

İnternette dolaşırken gördüm. Kendim eskiden telsimin faturalı hattını kullanmıştım. Kapattım çok oldu. Bu siteden kontrol ettim baktım borcum yok. Arkadaşımda hattını kapatalı çok olmuştu. Oda bi bakayım dedi, taa 5 6 sene önce kapatılan hattının borcu olduğu çıktı.

Numaranız veya Ad Soyad ile sorgulayabilirsiniz...

Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

peki bu borç 5-6 yıldır nie ortaya çıkmamış...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı sercankolay Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    peki bu borç 5-6 yıldır nie ortaya çıkmamış...

böyle bi saçmalık işte var. arkadaş aramış avukatla konuşmuş. borcunuz var felan demişler. 200tlmi 20 tlmi neymiş işte.. Hattımı kapattım ben o zamanlar felan demiş. avukat ayak yapıyormuş işte. ödemeniz lazım yoksa katlanarak artacak felan diye.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı BasriMutaf Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    böyle bi saçmalık işte var. arkadaş aramış avukatla konuşmuş. borcunuz var felan demişler. 200tlmi 20 tlmi neymiş işte.. Hattımı kapattım ben o zamanlar felan demiş. avukat ayak yapıyormuş işte. ödemeniz lazım yoksa katlanarak artacak felan diye.
    ama sonuçta ödenmemiş öyle bi ülkede yaşıyoruz ki kimse borcunu bekletmez hemen almaya çalışırız öle bi borç olsaydı telsim onu almasını bilirdi...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

evet arkadaslar
    bu olayın aynısından dan bı arkadasımın basınada geldı 7 yıl once kapanmış olan telsım hattından kalan bı borc yuzunden ıcralık oldu 5 lıralık borcu avukat masrafları dıger ıvır zıvırlar yuzunden 2500 tl oldu.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

benimde 10 sene once bir hattım vardı onunda borcu cıktı ama ne kadar bilmiyorum bunda zaman asımı yokmu

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı wtwt99 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    benimde 10 sene once bir hattım vardı onunda borcu cıktı ama ne kadar bilmiyorum bunda zaman asımı yokmu
    yok arkadasım bızde oyle sanıyoduk dıkkat et
    arastır o konuyu

Kullanıcı Bilgi Menüsü

yaw iyide ben hattımı kapatalı 3 sene oldu hale 10 tl gibi bir borç görnüyor faiz hariç???
    süper Teklif sende üye ol sende kazan!!!!
    İşte Davet Linkin!!

http://www.superteklif.com/SuperUye/...9-f6001b6878a1

Kullanıcı Bilgi Menüsü

elinde hattını kapattığında dahil fatura makbuz vs olan varsa saklasın dicem ama 3-5 sene gectimi ben atıyroum. sonradan böyle bi pislik çıkacağını kim bilir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Ben tuekcell'den yedim o kazığI
    2000 yılından borcum varmış ayda 15 tl olan kontörlü hattımı kazara faturalıya çevireyim dedim olan oldu zaten onlarda böyle bişey bekliyormuş daha 1 ay geçmeden bir msj geldi eski borcunuzdan dolayı hattınız kapanacak diye ve ilk faturada hattım tamamen kapandı.
    mecburen açtırdım 220 tl'ide ödedim
    daha dururmuyım turcellde jett hızıyla taşındım başka oparatöre
    anlatmak istediğim bu konu ile ilgili sadece telsim değil bütün oparatörler için geçerli diye düşünüyorum herkesin temkinli olmasında fayda var.
    selametle
    Demir almak gelmişse zamadan meçhule giden bir gemi kalkar bu limandan..

Sayfa 1/2 12 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri