LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7
Taşı Delen Suyun Gücü Değil Damlaların Sürekliliğidir.
dogru iki tane var ben herzamanki gibi 1 ci olanina giriyorum...ama ufak bi sorum var musadenle
CCcam indirdim ve zipden cikardim fxp ile eklerken var dosyasini actim ordan tuxbox ve sonrada config actim ve kopyaladim oraya ama kopyaladigim yerde birde enigma dosyasi vardi onuda acmaliydim yoksa
Konu serhildan_2 tarafından (30-01-2011 Saat 23:10 ) değiştirilmiştir.
LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7
bence birseyler yalnis yapmisimve zedelemis olbilirimde su an 2.1.4 ile seyrediyorum ama olur ya bu da gitse tv bakamiyacam sen yinede manul nasil yapilir bi anlat dosyalari sana zahmetver bi deniyim kusura bakma rahatsiz ediyorum ama yardimina ihtiyacim var simdiden sagolasin
tamam vermis oldugun linkte yani birinci olani useraddons fxp ile var dosyasinin icinde tuxbox ve onunda icinde config dosyasina atacam demi???
ama bir parantez aciyorum config dosyasinin icinde enigma dosyasida var onundami icine atacam yoksa sadece config icinemi
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri