Ziraat Türkiye Kupasý (D) grubu maçýnda Manisaspor'a 2-1 yenilen Beþiktaþ'ta Mustafa Denizli, çok pas hatasý yaptýklarýný söyleyip ekledi; “Bunlarýn bedelini de ödedik...”

Beþiktaþ teknik direktörü Mustafa Denizli de yaptýðý açýklamada, müsabakaya düþündükleri gibi baþlayamadýklarýný belirterek, þunlarý kaydetti:

''Bu görüntümüzle buradan galibiyetle ayrýlmamýz zordu. Ýki maçtýr Manisaspor'un sert oyununa karþýlýk veremiyoruz. Özellikle defansta yaptýðýmýz hatalar sonucu etkiledi. 8 puanýn bir üst tura çýkmaya yeteceði grupta, 9 puana mahkum olduk. Önümüzdeki 3 maçý da kazanýp, yolumuza devam edeceðiz''

Denizli, bir gazetecinin kaleci Rüþtü'nün yokluðunu hatýrlatmasý üzerine, ''Çok fazla konuþmanýn gereði olmaz. Genç kaleci zaman zaman heyecanlanýyor, olabilir. Kaleci, oyun içinde her zaman, her zaman hata yapabilir. Ancak bugünkü müsabaka hatayla kaybettiðimiz bir maç deðil'' dedi.

(A) Milli Takým'a teknik direktör arayýþlarýnýn hatýrlatýlmasý üzerine Denizli, ''Milli takým hakkýnda benim bir þey söylemem doðru olmaz. Bunun karar vericileri benim dýþýmda. Bu bir tercih meselesidir. Ýnce eleyip sýk dokunacaktýr'' dedi.

Denizli, kendisine bu yönde bir teklif gelmesi halinde ne yapacaðýna ise ''Þu anda biz kendi iþimizleyiz'' diye cevap verdi.

Takýmda ikinci yarý öncesinde sayýsal olarak indirime gideceklerini açýkladýklarýný hatýrlatan Denizli, ''Ýstanbul'a döndükten sonra hepsini deðerlendireceðiz. Önümüzde yaklaþýk 10 günlük süreç var. En saðlýklý kararlar neyse onu vereceðiz. Kadromuzu sayýsal olarak biraz indireceðimizi söylemiþtik. Bunu gerçekleþtireceðiz'' dedi.

Denizli, Holosko'nun Manisaspor'a kiralanacaðý yönünde çýkan haberlerin hatýrlatýlmasý üzerine, ''Bana ulaþan herhangi bir düþünce yok'' dedi.

MANÝSASPOR CEPHESÝ

Manisaspor'da teknik direktör Mesut Bakkal, ''Gol sýkýntýsý çekiyorduk ama 4 tane attýk, ancak 2'si verildi'' dedi.

Bakkal, maçtan sonra yaptýðý açýklamada, izleyenlerin çok ***ifli bir maç takip ettiklerini belirterek, iki takýmý da tebrik etti.

Müsabakada temponun hiç düþmediðini kaydeden Bakkal, ''Sahada hep isteyen, arzu eden iki takým vardý. Gol sýkýntýsý çekiyorduk 4 tane attýk, 2'si verildi. Baþtan sona oyun disiplininden kopmayan bir Manisaspor vardý. Biz yeni bir takýmýz. Bazen iniþ çýkýþlar yaþýyoruz. Ama tempoyu yakaladýkça iyi sonuçlar alýyoruz. Bugün iyi bir kapanýþ yaptýk, herkes ***if aldý. Zaten futbolun esaslarýndan bir tanesi herkesin ***if almasý'' diye konuþtu.

Ligdeki Kasýmpaþa maçýndan sonra maðlubiyeti hak ettiklerini dile getirdiðini hatýrlatan Bakkal, þunlarý kaydetti:

''2-3 gündür tacize uðruyoruz. Bu oyuncularýn, 17 maçýn 13'ünde güzel bir performans sergilediklerini biliyorum. Bugün bir duygusallýk oldu ve bu bize yaradý. Ben her zaman eleþtiriye varým. Ýlk yarýda beklediðimiz hedefin altýnda bitirdik. Ýkinci yarý zor geçecek, ama biz iyi bir takýmýz, iyi bir arkadaþlýðýmýz var. Zaman zaman düþüþler yaþayacaðýz, ama Manisaspor'un 3-4 yýllýk takýmýný yaptýk.''

Bakkal, kendisinin ve oyuncularýnýn çeþitli eleþtiriler aldýðýný belirterek, yönetim kurulu ile hiç bir probleminin olmadýðýný sözlerine ekledi