REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 2/3 İlkİlk 123 SonSon
21 sonuçtan 11 ile 20 arası

Konu: "Galatasaray'la dalga geçtim"

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bu adam tam bir....siz çıktı sen kimsinde kimle dalga geçiyorsuz zavallısın
    süper Teklif sende üye ol sende kazan!!!!
    İşte Davet Linkin!!

http://www.superteklif.com/SuperUye/...9-f6001b6878a1

Kullanıcı Bilgi Menüsü

cidden resmen kafa bulmuş bütün spor kanallarıda son dakika haberi geçiyodu ali turan galatasarayda diye

Kullanıcı Bilgi Menüsü

belli bir sıfata gelmiş bir insan, konumu ne olursa olsun, dalga bile geçse, dalga geçtim diyebilirmi yaa. Habere gülüyorum şu resimdeki insanın kayserispor olmasınada cidden şaşırıyorum. Görevinden istifa etmesi gerekir veya klup yonetiminin bu adamı kovması iyi haber olurdu.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bencede talihsiz bir açıklama olmuş istafa etmesi gerekir. Ayrıca Kayserispor yönetimi Gs kızdı Ali turanı Ankaragücüne vereceğini belirtti.

Kayseri tamam ama..
    Ankaragücü, Kayserispor'dan Ali Turan'ı renklerine katmak için görüşmelerini sürdürürken, genel menajer Ender Yurtgüven, Kayserispor yöneticileriyle yapılan görüşmelerde mutabakata vardıklarını söyledi, "Futbolcuların 3 İstanbul takımına sempatileri var. Biz bu tabuyu yıkmak istiyoruz" dedi.

''Ali Turan ile görüşmelerimiz sürüyor'' diyen Yurtgüven, şöyle konuştu:
    ''Futbolcuyla anlaşmamız durumunda Kayserispor, yapılan anlaşmaya uyacağını iletti. Ahmet Gökçek ile Kayserispor başkanı görüştü. Biz de bunun üzerine Ali Turan ile görüşmeye başladık. Henüz anlaşamadık. Biz elimizden geleni yapıyoruz. Anlaşacağımızı umuyoruz ama biraz zor görünüyor. Futbolcuların 3 İstanbul takımına sempatileri var. Biz bu tabuyu yıkmak istiyoruz. İlk olarak kulüple anlaşmanın etik olacağını düşündük ve bu yüzden Kayserispor ile görüştük.''

kaynak:ajansspor
    DUSUNCEN KONUSMANA,
    KONUSMAN HAREKETINE,
    HAREKETIN KADERINE YANSIR..
    GUZEL DUSUN,GUZEL YASA...
    HZ MEVLANA

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Yöneticinin olaya yaptığı açıklama onun seviyesini gösterir o ayrı konu ...benim esas anlamadığım bizim bu galatasarayımız neden sıradan fıbolcuların peşinde koşup koşup böyle adamları havalara sokuyor anlamış değilim Ali turan iyi bir fıtbolcu olabilir ama sadece iyi bir fıtbolcudur zaten fıbolcuların geneli iyi futolcu kategorisine girer Galatasaraya Fenere BJK ya gelcek adamın iyi olması yeterli değil çok iyi yani stadartların üzerinde bir kabiliyet ve yeteneğe sahip olması lazım GS nin alt yapısı Ali turan gibi bir sürü oyuncuyla dolu...
    No longer just a minute

Kullanıcı Bilgi Menüsü

gs de transfer yapmayı öğrensin . böyle kendiyle dalga geçirtmesin. kural 1 sözleşmesi olan bir futbolcuyu ancak takımı ile anlaşarak alabilirsiniz. (geçen sene topuz olayı en canlı örnektir).

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı patriot Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    gs de transfer yapmayı öğrensin . böyle kendiyle dalga geçirtmesin. kural 1 sözleşmesi olan bir futbolcuyu ancak takımı ile anlaşarak alabilirsiniz. (geçen sene topuz olayı en canlı örnektir).
    sana katılıyorum

Kullanıcı Bilgi Menüsü

*******Kayserispor Kulübü Basın Sözcüsü Yücel Şahin *******ben bi kayserili olarak bu adamı kınıyorum. bu adam kayserisporda görev yaptığı sürece kayserisporun hiçbir macına gitmiycem ve karsı takımları desdekliycem.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

fenerlilerin yorumları belli

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı BasriMutaf Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    fenerlilerin yorumları belli
    şimdi ne alaka fenerlilerle adam dalga geçtim diyo sen sözleşmesi devam eden bir futbolcuyla anlaşmaya çalışırsan başına bunlarda gelir

Sayfa 2/3 İlkİlk 123 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri