Konuya Etiketlenenler

Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0
Sayfa 1/2 12 SonSon
15 sonuçtan 1 ile 10 arasý

Konu: Telekom bir dava daha kaybetti.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Standart Telekom bir dava daha kaybetti.

BURSA da bir tüketicinin, Telekom un aldýðý sabit ücrete iliþkin baþvurusu üzerine, Yýldýrým Ýlçe Hakem heyetinin, verilmeyen bir hizmet karþýlýðýnda alýnan ücretin kanunlara aykýrý olduðu gerekçesiyle uygulamanýn iptalini ve bugüne kadar alýnan paranýn geri iadesini kararlaþtýrdýðý bildirildi.

vatan

Kullanýcý Bilgi Menüsü

yaw hakem heyeti tamam diyor temyizde ana mahkemeler iptal ediyor !! ne anladýk o zaman bu iþten hiç bir icraat olmuyor ki
    belki de o davayý açan adam bi sürü mahkeme masrafý falan da ödüyordur o da cebinden gidiyor

Kullanýcý Bilgi Menüsü

aynenn öyle
    hakem heyetimninn verdiðii karar baðlayýcý deðill
    milletii kandaýrýyorlar
    dava kaybetme faklýý arkadaþlar hakemm heyetii baðlayýcýlýðýý yokk

Kullanýcý Bilgi Menüsü

boþuna milletii umutlandýrýyorlar
    dilekçe ile para topluyorlar ..
    aman ha dikkat arkadaþlar

Kullanýcý Bilgi Menüsü

tamamen yanýltmaca.. hani aylardýr ortalýkta dönen bu laflar ya tamamen yalan yada halký oyalayarak daha çok cebimizdenki paralarý indiriyorlar..

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Kim kimin cebine elini attýðý belli olmuyor vatandaþýmýz uyanýk olmadýkca mehkemeler hiç el atmazlar olaya

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Standart telekomo dilekçe

Arkadaþlar ben dilekçe gönderdim . cevap olarak bana hakem heyetinin
    kararýný mahkemeye verdik dediler: Amam dilekçeler çoðaðdýkça be karar aþamasýndaki dava deðiþe bilirbenim kanaatým
    evinde telefomu olan arkadaþlarýn zatem 10 ytl her ay gidiyor.bir ayda 1 ytl dilekçe gönderme parasý verilirse inþallah iyi olur diye düþünüyorum
    saygýlarýmla

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Allahtan Telefonu GRAHAM BELL Buldu. Ya TÜRKTELEKOM Bulaydý. Hakikaten Verilmiþ sadakamýz varmýþ.

(Eminimki Atamýzýn ve Graham Bell in kemikleri mezarlarýnda fazlasýyla sýzlýyordur .
    Atatürkün Güçlü Türkiye'si ve Graham bell in hayat kurtarýcý icadý. Bu soytarýlarýn elinde maskara oldu çýktý.)

Kullanýcý Bilgi Menüsü

velhasýl daðýnýk bir toplumuz hiç bir yaptýrým gücümüz yok þeyim hýyar diyene bir avuç tuzla koþuyoruz çok özür dilerim bu kadar iletiþim imkaný varken malesef birleþemiyoruz bir birleþsek anasýný satarýz ortalýðýn

Kullanýcý Bilgi Menüsü

arkadaþlar boþuna ugraþmayýn adamlar sýrtýný agalara dayamýþ ne hakem heyeti ne mahkeme kararý dinliyorlar kapatýn þu t** neti

Sayfa 1/2 12 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri