TÜM FORUM ÜYELERİMİZİN YENİ YILINI KUTLUYORUM
2010 YILI HERKESE SAĞLIKLI VE BOL KAZANÇLI BİR YIL OLMASI DİLEKLERİMLE...
 Teşekkur:  0
 Teşekkur:  0

Yeni Yıl Kutlama Mesajları  2010
 Yeni Yıl Kutlama Mesajları  2010
				TÜM FORUM ÜYELERİMİZİN YENİ YILINI KUTLUYORUM
2010 YILI HERKESE SAĞLIKLI VE BOL KAZANÇLI BİR YIL OLMASI DİLEKLERİMLE...
Konu MUTAF tarafından (31-12-2009 Saat 01:08 ) değiştirilmiştir.

Tüm arkadaşlarımın ve Dünya üzerinde kalbinde iyilik yaşam sevinci olan insanların yeni yıllarını kutlar MUTLULUK, SAĞLIK, BOL KAZANÇ, ve BARIŞ içinde yaşamayı ve 2010 yılının hayırlara vesile olması dilerim. MUTLU YILLAR ve Nice senelere.
LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7
Taşı Delen Suyun Gücü Değil Damlaların Sürekliliğidir.

yeni yılınızı kutlar iyi seneler dilerim
Boş zaman yoktur boşa geçen zaman vardır.

bütün form arkadaşların yeni yılını kutlar sağlık mutluluk ve başarılar dileğiyle yeni yıllara
:clap2:::present::puah:
http://img117.imageshack.us/img117/731/cfv48319gq6.png
türksün her zaman türklüğünü göster

2010 senesi hepimiz için hayırlı olsun arkadaşlar
ha unutmadan bir mesaj daha seneye görüşürüz

2010 yılının önce bize sonra size sonra güzel yurdumun güzel insanlarına sağlık sıhat vede bol kazançlı bir yıl getirmesini diliyorum.

2010 senesi inşallah bütün forum arkadaşları için sağlıklı,huzurlu ve mutlu geçer.
Yeni yılınız kutlu olsun.

mutlu sağlıklı huzurlu bir yıl dileğiyle yeni yılınız kutlu olsun arkadaşlar.

tüm Süpersatforum ailesinin yeni yılı huzur mutluluk sevgi, huzur ve BARIŞ,içerisinde geçmesini temenni ediyorum herkeze selam ve saygılar...

yeni yılın hepimize sağlık mutluluk getirmesi dileğiyle
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri