Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
9 sonuçtan 1 ile 9 arası

Konu: denizbank bankasını kullananlar dikkat

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart denizbank bankasını kullananlar dikkat

Ben Denizbank atm para kartım var

Benden banka 25 tl gibi faiş bi rakamı

İşlem ücreti olarak kesmiş ben buna çok sinirlendim vede bunun haksız olduğunu düşünüyorum

Kredi kartı değil sadece banka kartı kullanıyorum

Konu hakkında bana yardımcı olurmusunuz

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bankalar yıl sonunda hesap işletim ücreti altında farklı tl bazında ücret keserler.sizdede öyle olmuş anladığım kadarıyla...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

maşını o kartla çekiyorsan şubeyle muhatab olup sorunu bildirecen çok ısrar ederlersen kartı kafalarına geçirecen bir dilekçeyle tüketici hakları vb yerlere müracat edecen. nette bu konu hakında detaylı konular var googleden araştır

Kullanıcı Bilgi Menüsü

benimde denizbanktaki hesabım yaklaşık 5 aydır eksi bakiyelerdeydi. geçenlerde o hesabıma havale geldi. hemen, her ay için 5 tl hesap işletim ücreti kesmişler.( garanti bankasıda hesap işletim ücreti alıyor. oradaki hesabıma otomatik ödeme talimatı verdim artık kesilmiyor.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Hakan48 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    benimde denizbanktaki hesabım yaklaşık 5 aydır eksi bakiyelerdeydi. geçenlerde o hesabıma havale geldi. hemen, her ay için 5 tl hesap işletim ücreti kesmişler.( garanti bankasıda hesap işletim ücreti alıyor. oradaki hesabıma otomatik ödeme talimatı verdim artık kesilmiyor.
    Evet benimde iş bankasında ticari hesabım var onlarda ücret kesiyolar bana ttnet internetiniz varsa otomatik ödeme talimatı verin dediler hizmet ücreti almayalım sizden dediler

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bank asya almıyor kart işlem ücreti diger tüm bankalar alıyor ayrıca ögrenci isenizde yapı kredi almıyor
    Kim Olursan OL Bir Gün Mezar Taşında İki Satır Yazı Olursun...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

az önce internetten hesabımı kontrol ettim benden para kesmemişler

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bende de oldu kartımı iade ettim

Kullanıcı Bilgi Menüsü

her banka alıyo otomatik ödeme vermeniz gerekiyo o zaman almıyolar

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri