Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 4/4 İlkİlk 1234
33 sonuçtan 31 ile 33 arası

Konu: Başbakan 5/1/2010 günü

Kullanıcı Bilgi Menüsü

yapılan zamlar ile, sigara kullananlar sanırım bir aylık sigara parasını, sigaraya yapılan zama rağmen beleşe getirmiştir heralde. dengeli gibi geldi bana.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı beydemir Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    620 tl maaş alan ile 1300 tl maaş alana aynı oranda artış verdi böylemi dengelenecek. müslüman ALLAHdan korkar ben neredeyse bunların MÜSLÜMANLIĞINDAN BİLE ŞÜPHELENMEYE BAŞLADIM.genede hatam varsa ALLAH affetsin.
    ARKADAŞIM BURDA YANLIŞSIN MAAŞI YÜKSEK OLANLARA AZ ZAM MAAŞI DÜŞÜK OLANLARA YÜKSEK ZAM VERDİ .... Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. BAKABİLİRSİN...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı ŞAVKÇI09 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    ARKADAŞIM BURDA YANLIŞSIN MAAŞI YÜKSEK OLANLARA AZ ZAM MAAŞI DÜŞÜK OLANLARA YÜKSEK ZAM VERDİ .... Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. BAKABİLİRSİN...
    sevgili arkadaşım şavkcı09 ben emekliyim kaç defa baktım ben kaç defa şöyle söyleyeyim 600 tl maaş alan 60 tl zam aldı 1300 tl aylık alan ne aldı oda 60 tl SÖYLERMİSİN YANLIŞ BUNUN NERESİNDE??????

Sayfa 4/4 İlkİlk 1234

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri