REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 1/3 123 SonSon
21 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: "Galatasaray'la dalga geçtim"

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart "Galatasaray'la dalga geçtim"

Kayserispor Kulübü Basın Sözcüsü Yücel Şahin, Galatasaray camiasını çok kızdıracak bir açıklama yaptı.

Spor basını, son günlerde Kayserisporlu futbolcu Ali Turan'ın Galatasaray'a transfer olup olmayacağı haberleriyle çalkalanıyor. Kayserispor Kulübü Basın Sözcüsü Yücel Şahin'in, Kayseri'de yerel bir TV'ye yaptığı açıklamalar ise büyük tepki çekeceğe benziyor.

Anadolu Ajansı'na 31 Aralık Perşembe günü, "Kayserispor, Galatasaray ile 125 bin euro ve A2 takımından bir futbolcu karşılığında anlaştı. Medyada görünenin aksine, Galatasaray, transferde uyulması gereken kanun ve etiğe tamamen uydu. Hassasiyetinden dolayı Galatasaray Yönetimine teşekkür ederiz" şeklinde konuşan Şahin, sarfettiği bu sözlerinin dalga amaçlı olduğunu belirtti. Şahin,"Kim kime bu paraya futbolcu verir veya vermiştir. Açıklamalarım Galatasaray ile dalga geçmek içindi” dedi.

Kayseri spor kamuoyundan, şok açıklamalara tepki geldi. Yücel Şahin'in Galatasaray ile değil Türk futbolu ile dalga geçtiği görüşünde birleşen yerel basın, Şahin'in neden olduğu olay için "affedilemez" yorumunu yaptı.

Yazıklar olsun nasıl bir yönetici bu adam ya dalga geçtim diyor

Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Konu Baldemir tarafından (03-01-2010 Saat 18:20 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

.......................
    Konu ufuk tarafından (04-01-2010 Saat 20:02 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

...................
    Konu MUTAF tarafından (03-01-2010 Saat 22:18 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

gelirse hayırlı olsun demek lazım

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart Ali Turan Aslan oldu..

Galatasaray, Ali Turan transferinde mutlu sona ulaştı, Kayserispor ile 125 bin Euro ve A-2 takımından bir futbolcu karşılığında anlaştı..

Kayserispor Basın Sözcüsü Yücel Şahin, sezon sonuna kadar mukavelesi olan Ali Turan'ın transferi konusunda Galatasaray ile anlaşma sağlandığını belirterek, şunları söyledi:
    ''Kayserispor, Galatasaray kulübü ile 125 bin Euro ve A-2 takımından bir futbolcu karşılığında anlaşmıştır. Medyada görünenin aksine, asırlık kulübümüz olan Galatasaray, transferde uyulması gereken kanun ve etiğe tamamen uymuştur. Hassasiyetinden dolayı Galatasaray yönetimine teşekkür ederiz.''

:45: Galatasaray'a hayırlı ugurlu olsun.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

helal olsun birgün önce bizde satılık futbolcu yok diyenler ansız menavra yapıpverdiler

Kullanıcı Bilgi Menüsü

DAHA DÜN BU AÇIKLAMA VARDI YAA

Kayserispor As Başkanı Şaban Miraboğlu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Galatasaray'a gitmek isteyen Ali Turan'ın süresiz kadro dışı bırakıldığını ve Antalya kafilesine alınmadığını belirterek, şunları söyledi:
    ''Ali Turan, bizimle görüşmeden, Galatasaray'la görüşüp, onlara olumlu cevap vermiş. Bizimle sezon sonuna kadar mukavelesi olan Ali Turan'ın bu davranışı spor ahlakına ve spor etiğine sığmaz. Ali Turan, Galatasaray'a söz verip anlaşmadan önce gelip bizimle görüşmeliydi. Bu davranışı nedeniyle Ali Turan'ı süresiz kadro dışı bırakıp, Antalya kadrosuna almıyoruz.''
    -GALATASARAY'A KINAMA-
    Miraboğlu, Galatasaray Kulübünün davranışının da spor ahlakıyla bağdaşmadığını ifade ederek, ''Bu futbolcunun yıl sonuna kadar bizimle mukavelesi var ise Galatasaray, önce bizimle görüşmeliydi. Bizimle görüşme yapmadan, bizi muhatap almadan futbolcumuzun aklını çelen Galatasaray'ı kınıyoruz. Galatasaray daha önce şimdi Trabzonspor'da oynayan Gökhan Ünal'a da aynı şekilde mukavelesi devam ederken teklif götürmüştü. Gökhan Ünal'da bu gelişmeden sonra bir süre verimli olamamıştı'' diye konuştu.
    Miraboğlu, Ali Turan'ın, Kayserispor'un Kadir Has tesislerinde yardımcı antrenör nezaretinde her gün antrenman yapacağını da sözlerine ekledi.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

kayseri başkanıda benim böle bir işten haberim yok demiş
    başkandan habersiz transfer hee güzelmiş....

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart "Galatasaray'la dalga geçtim"

Kayserispor Kulübü Basın Sözcüsü Yücel Şahin, Galatasaray camiasını çok kızdıracak bir açıklama yaptı.

Spor basını, son günlerde Kayserisporlu futbolcu Ali Turan'ın Galatasaray'a transfer olup olmayacağı haberleriyle çalkalanıyor. Kayserispor Kulübü Basın Sözcüsü Yücel Şahin'in, Kayseri'de yerel bir TV'ye yaptığı açıklamalar ise büyük tepki çekeceğe benziyor.

Anadolu Ajansı'na 31 Aralık Perşembe günü, "Kayserispor, Galatasaray ile 125 bin euro ve A2 takımından bir futbolcu karşılığında anlaştı. Medyada görünenin aksine, Galatasaray, transferde uyulması gereken kanun ve etiğe tamamen uydu. Hassasiyetinden dolayı Galatasaray Yönetimine teşekkür ederiz" şeklinde konuşan Şahin, sarfettiği bu sözlerinin dalga amaçlı olduğunu belirtti. Şahin,"Kim kime bu paraya futbolcu verir veya vermiştir. Açıklamalarım Galatasaray ile dalga geçmek içindi” dedi.

Kayseri spor kamuoyundan, şok açıklamalara tepki geldi. Yücel Şahin'in Galatasaray ile değil Türk futbolu ile dalga geçtiği görüşünde birleşen yerel basın, Şahin'in neden olduğu olay için "affedilemez" yorumunu yaptı.

Yazıklar olsun nasıl bir yönetici bu adam ya dalga geçtim diyor

Kullanıcı Bilgi Menüsü

şaşırdım valla ama ben o paraya şaşırmıştım bu ülkede tabataya 8 milyon topuza 9 milyon veriyolar bu paraya galatasaray nasıl almış diye şaşırmıştım...

Sayfa 1/3 123 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri