Fenerbahçe gerek imajýmý, gerekse geçmiþimi kullanarak bir hayli para kazandý. Ben ise futboluma baktým...Aslýnda her þey iyi gidiyordu. Takýmda hem aðabeylik, hem de liderlik yapýyordum. Bu durum bir yýl sürdü...Zamanla deðiþtiler, sýradan futbolcu muamelesi yapmaya baþladýlar. Artýk örnek deðildim...Ben Roberto Carlos’um. Beni sýradan oyuncu gibi göremezsiniz. Ayrýlmamýn ilk nedeni bu oldu...
Ýþte Roberto Carlos'tan çok çarpýcý açýklamalar...
Formasý ‘yok’ satýyor
Carlos resmi sözleþme imzalamamasýna raðmen formasý “yok” satýyor. Maðazada çalýþan kadýn sipariþlere yetiþemediklerini söylerken, formanýn fiyatlarý beni daha fazla þaþýrttý. Türk parasýna çevirdiðinizde bir Carlos formasý 180 lira... Anlayacaðýnýz Corinthians, daha Carlos’a imza attýrmadan adýndan müthiþ para kazanmaya baþlamýþ bile... Hele sponsorlarý da bunlara eklerseniz, Brezilyalý yýldýz þimdiden yeni takýmýný zengin etmiþ diyebiliriz.
Ben görevimi yaptým
Ýþte satýrýna dokunmadan Roberto Carlos’un aðzýndan, 2.5 yýllýk Fenerbahçe serüveni;
“Benim Fenerbahçe’yi býrakmamýn tek nedeni sevgisizliktir. Fenerbahçe büyük reklamlar yaparak beni transfer etti. Biri banka ve diðeri de telefon þirketi olmak üzere iki büyük sponsor þirket bulmuþtu. Bunun yanýnda forma satýþ gelirleri vardý. Bunlardan tek kuruþ almadým. Fenerbahçe gerek imajýmý, gerekse geçmiþimi kullanarak para kazandý. Ben ise futboluma baktým.
Roberto Carlos sadece marketing deðil, ayný zamanda iyi bir futbolcu da. Sahada görevimi yerine getirdim. Beni transfer ettiklerinde ‘Takýmda lider olacaksýn, tecrübeni Fenerbahçeli futbolcularla paylaþacaksýn’ gibi çok sayýda vaadde bulundular. Baþlangýçta her þey iyi gidiyordu. Takýmda hem aðabeylik, hem de liderlik görevini üstleniyordum.

Teþekkur:
Beðeni:

Alýntý

Yer imleri