REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 1/14 1234567891011 ... SonSon
131 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: Borsa ile ilgilenen arkadaşlar buraya!!!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Failed Sm Borsa ile ilgilenen arkadaşlar buraya!!!

arkadaşlar borsa ile ilgilenen varsa burada kağıtları ve günlük borsa akışını takip edelim derim

bende bu aralar nthol var onunla oynuyorum bugün 0,88 gibi kapattı sanırsam
    önerebileceginiz başka kağıtlar tüyolar varsa paylaşalım

Kullanıcı Bilgi Menüsü

geçen sene nisan ayıda kardemir d almıştı 0,56 dan hala bekletiyorum kagıt 1,14 den kapattı dün gecen seneye oranla %100 kar yaptı ve bütün yorumlar kagıdı tutmam yönünde siz ne dersiniz?
    süper Teklif sende üye ol sende kazan!!!!
    İşte Davet Linkin!!

http://www.superteklif.com/SuperUye/...9-f6001b6878a1

Kullanıcı Bilgi Menüsü

cabbari borsa benim işim.. kardemir kalsın.. baskent ucuzken bence hemen all.. 0.93den all.. aktiften al..acayip artacak bu kağıtt...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı muhteşem Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    arkadaşlar borsa ile ilgilenen varsa burada kağıtları ve günlük borsa akışını takip edelim derim

bende bu aralar nthol var onunla oynuyorum bugün 0,88 gibi kapattı sanırsam
    önerebileceginiz başka kağıtlar tüyolar varsa paylaşalım
    nt holding prim yapan bir kağıt ama cabbariye dediğim gibi de bskent alın..

ama nette dursun.zararı yok. her gün haberim veririm.. msnmi alın detaylı bir sekilde konusuruz ;)

Kullanıcı Bilgi Menüsü

peki melih bu başkent kimin şirketi?
    birde sasa var diyorlar sasayada iyi bakıyorlar
    İşte Davet Linkin!!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

cabbari bencede kardemiri tut bekle o kagıt 2,00 leri görecektir

başkent galiba bir yatırım ortaklıgı olması gerekir

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bskyo adıdır.. başkent yatırım ortaklığı açılımıdır..1 hafta öncesine kadar tavan yapan kağıt şu anda yatay durumda..para giriş ve çıkışları eksidir.cuma günü için konusuyorum.yanılmıyorsam eğer son 0,94tü. en yüksek 0,97 gördü. bütün yorumların artacağına yönelik... SASA ya gelince;
    sasa ihracatta 60. sıradadır.2005 de 38deyken 2006 da 60. yani kaybetmekte yerini.(kimya satısından dolayı olabilir,ciroda son 6 ayda kimya yok ) ayrıca günümüz de ihracat yapan pek makbul değil.Malum Döviz ama döviz gerçek yerini bulduğu zaman sasa da olması gereken yere gelecektir diye düsünüyorum..
    dövizin artması beklenmekte seçimlerden sonra ama bakalım göreceğiz.. ;) ;) herkese iyi lotlar

Kullanıcı Bilgi Menüsü

melih iyiinde seçimden sonraya endeksli herkes
    şahsen ben pek güvenemiyorum cumhurbaşkanlığı seçiminde gül aday oldu ögle saatlerinde açıkladılar borsa kapalıydı açıldı tavan yaptı 46,000 gibi kapandı şimdi bakıyoruz son kapanış 52,000 yani herşey seçime endeksli eger tahminime göre tek başına bir parti tekrar iktidar olursa yerini muhafaza eder ama 3-4 partili bir mecl,s olursa 45,000 lere gevşerse hiç şaşırmayın derim
    selametle
    İşte Davet Linkin!!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

53325 tavan yaptı persembe günü cuma günü düstü tekrar fırladı..dediğinize katılıyorum.. bakalım ne olacak.. ;) p.tesi günü göreceğiz ...

brezilya mahfediyor bizi futbolda da borsada da

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı MELİH Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    53325 tavan yaptı persembe günü cuma günü düstü tekrar fırladı..dediğinize katılıyorum.. bakalım ne olacak.. ;) p.tesi günü göreceğiz ...

brezilya mahfediyor bizi futbolda da borsada da
    valla dış borsayı çok takip edemiyorum fakat bizim ülke ortada ama duyumlarıma göre bütün dünya borsaları bu aralar olumlu ve son bir ayda borsasındaki en fazla karı Türkiye yapmış
    İşte Davet Linkin!!

Sayfa 1/14 1234567891011 ... SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri