REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0

Sonuçlar: Sigaraya Yapılan Zamdan Sonra Bırakmayı Düşünüyormusunuz?

Katılımcı sayısı
250. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
  • Evet

75 30.00%
  • Hayır

59 23.60%
  • Sigara Kullanmıyorum

116 46.40%
Sayfa 2/4 İlkİlk 1234 SonSon
36 sonuçtan 11 ile 20 arası

Konu: Sigaraya Yapılan Zamdan Sonra Bırakmayı Düşünüyormusunuz?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Volkan Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    kullanmadığım için birşey bırakmama gerek yok.

ama sigaraya yapılan zam az bile bence türkiyedeki en pahalı şeyler sigara ve içki olması laazım zaten bunları içenlerde ***iflerinden içiyor bazıları derdimiz var sıkıntımız var ondan içioz dio ama palavra her derdi olan sıkıntısı olan buna yönelseydi heryer sıgara dumanı altı olurdu.
    Yazdıklarınıza aynen katılıyorum...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

evet değerli dostlar kullanmıyorum ve kısa sürede bırakmanızı dilerim nasıl bişey olduğunuda merak bile etmiyorum herkese saygılar sunarım.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Hiç kullanmadım.Umarım tüm sigara içen arkadaşlar bu yıl sigarayı bırakırlar.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

evetin neresi doğru anlayamadım doğrusu

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Kullanmıyorum seçeneğinin en yüksek seçenek olması, toplumumuzun bu konuda ne kadar bilinçlendiğini görmek açısından çok sevindirici.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ben küçükken bir heves kullanırdım ama şimdi ALLAH'a şükür daha kullanmıyorum

Kullanıcı Bilgi Menüsü

sigara kullanmıyorum ama zamma karşıyım nedeni çok sigara bu ülkenin bir acı gerçegi olan esnafa olacak yakında sigara çalma olayları artar iyi para zam çözüm degil sigarayı bırakmak için

Kullanıcı Bilgi Menüsü

15-16 yaşlarında ufacık kız çocuklarının elinde görüyorum bazen.
    bi bok sanıp içiyorlar afedersiniz..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Sevgili dostlar ben 40 yıl içtiğim sigarayı 6 ay önce bıraktım.dünde hanımla gittim harcamadığım sigara paralarına kendime ve hanıma giyecek ayakkbı vs. aldım.Şunu itiraf etmek istiyorum Ben sigarayı bırakıncaya kadar,sigara içenlerin bu kadar iğrenç koktuklarını bilmiyordum.paramı hep sigara için harcadığımın farkında değildim.bunuda samimi olarak söylüyorum sizde bırakın aynı duyguları sizde yaşayacaksınız.sonuç olarak diyorum ki sigarayı bırakın, sigara içmek için harcadığınız zamanı kendiniz için kullanın,hayata birde bu pencereden bakın.Sigaranın içilmediği bir hayatı hep beraber yaşamak dileğimle, sevgilerimle.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Zamladı diye içmicem diyen adam içer kötü bir alışkanlıktır ben ikisefer bıraktı yine içiyorum belki birgün bırakırız

Sayfa 2/4 İlkİlk 1234 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri