REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0

Sonuçlar: Sigaraya Yapılan Zamdan Sonra Bırakmayı Düşünüyormusunuz?

Katılımcı sayısı
250. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
  • Evet

75 30.00%
  • Hayır

59 23.60%
  • Sigara Kullanmıyorum

116 46.40%
Sayfa 3/4 İlkİlk 1234 SonSon
36 sonuçtan 21 ile 30 arası

Konu: Sigaraya Yapılan Zamdan Sonra Bırakmayı Düşünüyormusunuz?

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

36 sene içtiğim sigarayı 5 sene önce bıraktım. şimdi çok rahatım. bence zamlar iyi oldu. ama içenler için aynı şeyi söylemek doğru değil tabii. bir kaç arkadaşım bırakmak yerine daha ucuz sigara içmeye başladılar bakalım nereye kadar dayanacaklar. herkese bırakmalarını tavsiye ederim. 36 sene hiçbir faydasını görmedim.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bırakalı 4 Sene Oldu ALLAH'a Şükürler Olsun.İnşallah İçenlerde En Kısa Sürede Bırakırlar.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşlar sigaraya zam ül***i sıkıntıdan kurtarmak için değil yabancı tekelleri zengin etmek için yapıldı. nasılmı ; yabancı firmaların türkiyeye tütün ve sigara ithalatlarında belirli vergiler alınıyordu. örneğin tütünde kg.da 3.$ sigara paketindede 40 sent vergi vardı bunlar 31 aralık 2009 tarihinde kaldırıldı. yani patronların daha fazla kar etmesi sağlanırken zavallı cıgara içen vatandaşların cebinden bu açık kapatılmaya çalışılıyor.ama unutmasın bizim cebimizden calınanlar yarın sandıkta karşısına çıkacaktır.fakire verceği yerde fakirden çalıp pliplere morislere vermenin anlamı varmı.benim önerim tütün ekelim tütün içelim arkadaşlar.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ben zamdan sonra zor oldu ama bıraktım

Kullanıcı Bilgi Menüsü

sigara fiyatları geri çekildi yani eski fiyatlarına döndu tiryakiler için iyi bir haber

Kullanıcı Bilgi Menüsü

rahmetli inönü bir sohbett sigarayı bırkmaktan basit ne var demiş.ben beş defa bıraktım demiş. yani herkes bırakabilir ama kesin olurmu o belli değil.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

sigaraya zammın ana nedeni yabancı tekellerin karına kar katmakmış.nasıl;türkiyeye ithal yoluyla gelen tütün ve tütün mamüllerinden vergi alınırken 31.aralık.2009 tarihi itbariyle bu vergiler kaldırıldı.önceden 1 kg.tütünden 3 $. bir paket sigaradan 40 sent vergi alınırken bunlar kalkınca patronların cebine daha çok kar girerken bu açığı kapatmak için benim cıgara içen vatandaşımın cebinden zorla paket başına ortalama en ucuzundan 1.tl.alınıyor yazıktır günahtır allah bir gün hesabını sorar.sandık başında biz soramıyoruz amma.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

kronik bronşit ve astım rahatsızlığımdan dolayı bırakmak zorunda kaldım.10 yıllık içmenin bedelini çok ağır bir şekilde ödüyorum.bence içmeyin.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

düşünüyorumda.zıkkımı bırakamıyorum.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

sigarayı bırakmıcam ama akp bırakacagım kesin

Sayfa 3/4 İlkİlk 1234 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri