REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0

Sonuçlar: Sigaraya Yapılan Zamdan Sonra Bırakmayı Düşünüyormusunuz?

Katılımcı sayısı
250. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
  • Evet

75 30.00%
  • Hayır

59 23.60%
  • Sigara Kullanmıyorum

116 46.40%
Sayfa 4/4 İlkİlk 1234
36 sonuçtan 31 ile 36 arası

Konu: Sigaraya Yapılan Zamdan Sonra Bırakmayı Düşünüyormusunuz?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bu memleketi adam edecek daha biri gelmedi tayyib baba da traş çıktı adam özel şöförü var kapıyı güzelcene açıyor buraya kadar normal ama gel adi herif yeşil karttan yararlanıyor böyle türkiye de yaşıyoruz arkadaşlar yalan dolan hile düzenbazlık hepsi bizde birde suç yapanda deil, masum olanda böyle giderse erken seçim olur gel gelelim gene AKP ye verir millet gerçi kim kaldı derseniz bunu bende çözemiyom CHP baykal bırakıp gitse yükselecek ama oda hazır kese yi bırakmak istemiyor hayat devam ediyor,
    **Sigara yı bende bırakamıyom ama bırakmak için beyinde bitirmek gerekiyor bana göre
    ***sigara fiyatları düşüşten sonra tekrar yükseldi marlbora 7 tl tekel 2001 4,5 tekrar çıktı hadi hayırlısı vergiler vergiler hep vergi diyelim su faturası toplam ne geldi 2 ye bölün fatura odur ;digerleri hepsi vergiye yok çöp yok atık peh..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

3 paket sigara içiyordum 11 06 1997 de bıraktım ALLAH içenleri bu zıkkımdan kurtarsın
    İNANDIĞIN GİBİ YAŞAMAZSAN,YAŞADIĞIN GİBİ İNANMAYA BAŞLARSIN.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ben bırakamadığım için tütün içiyorum tütün ve filitre alıyorum kendim yapıyorum paketi 80 krş,a geliyor bırakamayanlara tavsiyem

Kullanıcı Bilgi Menüsü

içmiyorum iyiki

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Türk insanını korumak,sigara yasağı ile,fiat arttırımına göz yummak ile değil,varsa gücün yabancı markalarıda memlekete sokmamak ,vurgun yaptırmamakla,Türk tütününü,üreticiyi korumakla olur ey AKP.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Anket gundemden düştügü için konu kapanmıştır

Sayfa 4/4 İlkİlk 1234

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri