REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 1/3 123 SonSon
21 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: Basında Günün Transfer Bombaları

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart Basında Günün Transfer Bombaları

Misimovic iddiası! -MİLLİYET

Wolfsburg’un Bosna-Hersekli futbolcusu Zvjezdan Misimovic’i transfer etmek istediği iddia edildi

Bosna-Hersek’de yayın yapan RTM Online adlı internet sitesinde yer alan haberde, sarı-lacivertli kulübün 27 yaşındaki oyun kurucunun bonservisi için Alman kulübüne 10 milyon euro önerdiği belirtilirken; Misimovic ile ilgili olarak Atletico Madrid ve CSKA Moskova’nın da benzer teklifler yaptığı ifade edildi.

Kabul etmedi
    Sarı-lacivertlilerin, Boşnak oyuncuya da cazip bir ücret önerdiğinin vurgulandığı haberde, Misimovic’in transfer ile ilgili görüşlerine de yer verildi. “Adı geçen bütün bu takımlar çok büyük kulüpler” diyen Misimovic, “Ama Wolfsburg’da çok mutluyum. Ne Fenerbahçe ne de Atletico Madrid ya da CSKA Moskova’ya gideceğimi düşünmüyorum” şeklindeki sözleriyle Fenerbahçe’ye gelmesinin zor olduğunu gösterdi.
    Konu Hikmet™ tarafından (05-01-2010 Saat 11:54 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Ankara'daki şova Ada'dan yalanlama -MİLLİYET

Newcastle United Kulübü, Ankaragücü'nün anlaşmaya vardığını belirttiği Kamerunlu orta saha oyuncusu Njitap Geremi ile ilgili bir açıklama yaptı.

İngiliz ekibin resmi internet sitesinden yapılan açıklamada, Geremi'nin hala Newcastle United'ın futbolcusu olduğu ve bu tür haberlerin gerçeği yansıtmadığı belirtildi.

Kulüp ayrıca, bazı takımların Geremi ile ilgilendiğini fakat St. James Park'dan ayrılmasının söz konusu olmadığını vurguladı.

Açıklamada son olarak Geremi'nin hala Newcastle United'ın oyuncusu olduğu ve şu anda da Afrika Uluslar Kupası için ülkesi Kamerun'da bulunduğu ifade edildi.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Kaptan Alex’e Rus kancası -MİLLİYET

Rus futbolunun güçlü temsilcisi Spartak Moskova’nın, Alex’i ara transferde kadrosuna katmak istediği ileri sürüldü

Rus Sport Express gazetesinin haberinde, yeni başlayacak sezon öncesi yaratıcı bir futbolcuyu renklerine katmak isteyen Moskova ekibinin teknik direktörü Valeri Karpin’in, Alex’i transfer listesinin ilk sırasına aldığı ifade edildi. Haberde, bu transferde kararlı olan Spartaklı yöneticilerin, konuyla ilgili olarak sarı-lacivertli kulüple temasa geçtiği belirtildi.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Aslan'ın defansına yeni aday -SABAH

Servet Çetin ve Gökhan Zan'ın yanına savunmaya oyuncu arayan Galatasaray'ın, Wolfsburg'un Portekizli yıldızı Ricardo Miguel Moreira da Costa ile ilgilendiği öne sürüldü. Wolfsburg ile birlikte Güney Afrika'da kampta bulunan 28 yaşındaki oyuncu Portekiz basınına yaptığı açıklamada, "Wolfsburg kalmamı istemez ve beni serbest bırakırsa Galatasaray'a gidebilirim. Ancak görüşmeler şu an için askıda" dedi.

2007 yılından bu yana Wolfsburg forması giyen Ricardo Costa, "Galatasaray'ın yaptığı teklif hoşuma gitti çünkü şampiyonluğa oynayan bir takım. Güçlü bir kadrosu var" değerlendirmesini yaptı. G

eçen sezon Costa'nın İspanyol ekibi Real Zaragoza'ya gitmesi söz konusu olmuş, ancak bu transfer son anda gerçekleşmemişti.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alo Ruud ben Frank! -SABAH

Rijkaard Antalya kampı öncesi konuştu: "Santrfor ve stoper istediğimi tatil öncesi yönetime bildirdim. Nistelrooy ile de bir görüşme yaptım. Onu G.Saray'da görmek isteriz. Bana, maddi yönden tatmin olursa geleceğini söyledi. Transferler kampa yetişirse mutlu olurum."

İkinci yarı hazırlıkları için Antalya'ya giden Galatasaray'da yeni transferlerin kim olacağı takım içinde de merak konusu olurken, teknik direktör Frank Rijkaard, yaptığı açıklamada vatandaşı Van Nistelrooy'u ikna etmek için kendisiyle özel bir görüşme yaptığını söyledi.

Hollandalı teknik adam sözlerine şöyle devam etti: "Ben yönetimle transfer meselesini tatilden önce görüştüm, alınabilecek isimleri belirledik. Bize bir forvet, bir de stoper gerekli. Van Nistelrooy da bu listede yer alıyordu. Kendisiyle görüştüm. Bana, İngiltere ve İspanya'dan teklifler aldığını ancak maddi yönden tatmin olursa Galatasaray'a gelebileceğini söyledi. Ruud bizim işimize çok yarar ancak her şey paraya dayanıyor. Benim işim takımın başında olmak ve ikinci yarı öncesi iyi bir hazırlık dönemi geçirmek. Transferle bizzat ben ilgilenmiyorum. Bu konuyu yöneticiler benden daha iyi bilirler. Benim tek dileğim bu hazırlık döneminde bir an önce yeni transferlerin takıma katılması ve adapte olmaları."

ÜSTÜNEL ÇALIŞIYOR!
    Hollandalı teknik adam böyle konuşurken, "Transferleri kampa yetiştireceğiz" diyen Futbol Şubesi Sorumlusu Haldun Üstünel'in listedeki oyuncuların menajerleriyle yoğun bir telefon trafiği içinde olduğu ve iki yeni transferi bu hafta içinde kampa getirmeyi hedeflediği öğrenildi.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Aykut+Aydın+5 milyon €= Değer mi hiç! -FANATİK

Bursaspor'un Sercan için bitmek bilmeyen talepleri Galatasaray Yönetimi'ni bıktırdı. Üstünel'in, “Bu kadar para vereceğimize, yabancı golcü kiralarız daha iyi” dediği öğrenildi.

Baros’un sakatlığı, Nonda’nın da formsuzluğu nedeniyle Kewell, Arda, Aydın ve Keita’yı dönüşümlü olarak santrfor oynatmak zorunda kalan Galatasaray’da, alternatif golcü arayışı devam ediyor. Bir süredir Gökhan Ünal ve Sercan Yıldırım’la temas halinde olan Sarı-Kırmızılı yönetim, her iki oyuncu için de istenen yüksek bonservis ücretleri karşısında geri adım atmak zorunda kaldı. Son olarak Sercan’a ağırlık veren Cim Bom’dan, Aykut ve Aydın’ın bonservisleriyle birlikte 5 milyon Euro istenmesi, üstüne üstlük 2.5 milyon Euro’nun peşin olarak ödenmesi talebi Galatasaray cephesinde tam anlamıyla bıkkınlık yarattı. Başkan Yardımcısı Haldun Üstünel’in, “Bu oyunculara bu kadar para vereceğimize, yabancı bir golcü kiralarız daha iyi” diyerek sitem ettiği öne sürüldü.

‘3 milyon Euro’dan fazla olmaz’
    Buna karşın taraflar arasındaki görüşmelerin sürdüğü, tok alıcı konumuna gelen Galatasaray’ın iki oyuncunun bonservislerinin yanı sıra en fazla 3 milyon Euro ödeyeceği öğrenildi. Bu transferin akıbetinin en geç 2 gün içinde netleşmesi bekleniyor.
    Konu Hikmet™ tarafından (05-01-2010 Saat 11:55 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Batuhan tamam gibi -MİLLİYET

Eskişehirspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, Batuhan için önceki gün Mustafa Denizli ile bir araya geldi

Denizli’den bir kez daha Batuhan Karadeniz’i isteyen Çalımbay’ın olumlu bir yanıt aldığı ve genç oyuncunun Eskişehir’e gitmesinin an meselesi olduğu bildirildi. Batuhan için Mustafa Denizli ile görüşen Trabzonspor Sportif Direktörü Ünal Karaman’ın ise hayal kırıklığı yaşadığı öğrenildi. Karaman’ın teklifi karşısında Denizli’nin “Çok önceden Rıza hocaya söz verdim” şeklinde yanıt verdiği belirtildi. Bu arada Çalımbay’ın Erkan Zengin’i de istediği kaydedildi.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Huntelaar adım adım Fener'e -FOTOMAÇ

Fenerbahçe , transfer gündemine aldığı forvet adayları üzerindeki çalışmalarını sürdürüyor. Benfica'nın Paraguaylı golcüsü Cardozo için gizli operasyon yürüten sarılacivertliler, bir yandan da Huntelaar için Çizme'nin ünlü ekibi Milan'la dirsek temasında.

ItaSportPress adlı haber ajansı, Milan'ın, gözden çıkardığı 26 yaşındaki Hollandalı forvet için Fenerbahçe'ye yardımcı olmaya hazır olduğunu bildirdi. Menajer Oosterveen, Fenerbahçe'nin Huntelaar'ı istediğini birkaç gün önce resmen açıklamıştı.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Ali Turan’da kader günü -MİLLİYET

Cim-Bom’da transferin bir numaralı gündem maddesi olan Ali Turan konusu bugün çözüme kavuşuyor

Kadro dışı bırakılan Ali Turan için Ankaragücü ile bonservis bedelinde anlaşan Kayserispor, başarılı futbolcunun başkent ekibine gitmeyi kesinlikle kabul etmemesi nedeniyle Galatasaray’la masaya oturma kararı aldı.

Kayseri Kadir Has Tesisleri’nde çalışmalarını tek başına sürdüren tecrübeli oyuncunun menajeri Özcan Üstüntaş, Milliyet’e yaptığı açıklamada, “Ali Turan, Galatasaray’da oynamak istiyor. Kayserispor ise onu Ankaragücü’ne vermekten yana. Ali, bu şekilde Ankaragücü’nde oynayacağına, Kayseri’de kalır. Gerekirse futbola bir süre ara, verir ama sonuçta İstanbul’un yolunu tutar” ifadelerini kullandı.

Cim-Bom’un 500 bin euro para artı, genç bir futbolcuyu kiralık vererek Ali Turan transferini bitirmeye çalışacağı ifade edildi.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Son aday Hughes! -FANATİK

2009'u teknik direktörsüz kapatan A Milli Takımımız'da arayışlar sürüyor. Trapattoni'den şimdilik olumsuz yanıt alan federasyon, City ile yollarını ayıran Mark Hughes'la temasa geçti.

A Milli Takımımız’da teknik direktör arayışları tüm hızıyla sürüyor... Daha önce İrlanda Milli Takımı’nı çalıştıran İtalyan Giovanni Trapattoni ile masaya oturan ancak tecrübeli çalıştırıyla henüz anlaşamadığı öğrenilen Türkiye Futbol Federasyonu’nun, yeni isimler için temaslarını sıklaştırdığı bildirildi. Başkan Mahmut Özgener ve kurmaylarının, Manchester City ile yollarını ayıran Galler’li Mark Hughes’la görüştüğü bildirildi.

46 yaşındaki teknik adamın daha önce ülkesinin milli takımında da görev yapmasının listeye alınmasında etkili olduğu bildirildi. Hughes’un yardımcısı olarak ise kendisiyle birlikte City’nin rezerv takımında antrenörlük yapan Tugay Kerimoğlu’nun düşünüldüğü öğrenildi. Tugay’ın da, Hughes’un gitmesi sonrasında buradaki görevini bıraktığı açıklandı.

Bir görüşme daha...
    Federasyonun kamuoyunda tartışılmayacak bir isim konusunda hem fikir olduğu ve henüz kesin kararının netlik kazanmadığı bildirildi. Her ne kadar Trapattoni’nin Türkiye’ye sıcak bakmamasına rağmen, önümüzdeki hafta tecrübeli teknik adamla bir kez daha masaya oturulma ihtimalinin bulunduğu gelen haberler arasında. Schuster’in de B planı olarak yedekte tutulduğu ifade edildi.

Sayfa 1/3 123 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri