REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
21 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: Basında Günün Transfer Bombaları

Threaded View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Nistelrooy geliyor -TAKVİM

Galatasaray taraftarına müjde veren Hollandalı hoca, "Mutlaka bir forvet ve bir stoper alacağız" diye konuştu

Galatasaray Teknik Direktörü Frank Rijkaard'ın yaptığı açıklamalar Sarı-Kırmızılı camiada büyük heyecan yaratacak... Antalya yolculuğu sırasında arkadaşımız Yaşar Yalçın'ın görüştüğü Hollandalı hoca, transfer etmek istedikleri dünya yıldızının ismini açıkladı: Ruud Van Nistelrooy!..

Hollanda Milli Takımı'nda birlikte çalıştıkları golcü futbolcuyla görüştüklerini söyleyen Rijkaard, "Kendisiyle konuştum. Gelmeye hazır. Fakat maddi yönden onu tatmin etmek gerekiyor. Yani şu anda her şey paraya dayanıyor. Bu nedenle fazla bir şey söyleyemiyorum. Konuyla yönetici arkadaşlar ilgileniyor. Umarım olurlu sonuç alırız" ifadesini kullandı.

Yeniler kampa yetişecek
    Nistelrooy'a İspanya ve İngiltere'den de teklifler olduğunu söyleyen Rijkaard, "Şu anda forvet ve stopere ihtiyacımız var. Yöneticilerle sık sık görüşüyoruz. Bu bölgelere mutaka takviye yapacağız. Nistelrooy'un gelmesini çok istiyorum. Stoper transferi için de çalışmalarımız sürüyor. Ligin ilk yarısında bu bölgede büyük sıkıntılar yaşadık. Transferleri kampa yetiştirmek istiyorum" diye konuştu.

Avrupa'nın en iyi golcülerinden biri olan 33 yaşındaki Ruud Van Nistelrooy, sakatlığı nedeniyle Real Madrid'de uzun süredir forma giyemiyor.

Transferi yine Üstünel bitirecek!
    Sezon başında Elano ve Keita'nın transferlerinde başrol oynayan yönetici Haldun Üstünel şimdi de Nistelrooy için kolları sıvadı. Üstünel'in iki gün içinde İspanya'ya gideceği ve Hollandalı yıldızla görüşeceği öğrenildi. Üstünel'in hedefi Nistelrooy'la birlikte İstanbul'a dönmek.
    Konu Hikmet™ tarafından (05-01-2010 Saat 11:56 ) değiştirilmiştir.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri