Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0
Sayfa 1/3 123 SonSon
21 sonuçtan 1 ile 10 arasý

Konu: Basýnda Günün Transfer Bombalarý

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Standart Basýnda Günün Transfer Bombalarý

Misimovic iddiasý! -MÝLLÝYET

Wolfsburg’un Bosna-Hersekli futbolcusu Zvjezdan Misimovic’i transfer etmek istediði iddia edildi

Bosna-Hersek’de yayýn yapan RTM Online adlý internet sitesinde yer alan haberde, sarý-lacivertli kulübün 27 yaþýndaki oyun kurucunun bonservisi için Alman kulübüne 10 milyon euro önerdiði belirtilirken; Misimovic ile ilgili olarak Atletico Madrid ve CSKA Moskova’nýn da benzer teklifler yaptýðý ifade edildi.

Kabul etmedi
    Sarý-lacivertlilerin, Boþnak oyuncuya da cazip bir ücret önerdiðinin vurgulandýðý haberde, Misimovic’in transfer ile ilgili görüþlerine de yer verildi. “Adý geçen bütün bu takýmlar çok büyük kulüpler” diyen Misimovic, “Ama Wolfsburg’da çok mutluyum. Ne Fenerbahçe ne de Atletico Madrid ya da CSKA Moskova’ya gideceðimi düþünmüyorum” þeklindeki sözleriyle Fenerbahçe’ye gelmesinin zor olduðunu gösterdi.
    Konu Hikmet™ tarafýndan (05-01-2010 Saat 11:54 ) deðiþtirilmiþtir.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Ankara'daki þova Ada'dan yalanlama -MÝLLÝYET

Newcastle United Kulübü, Ankaragücü'nün anlaþmaya vardýðýný belirttiði Kamerunlu orta saha oyuncusu Njitap Geremi ile ilgili bir açýklama yaptý.

Ýngiliz ekibin resmi internet sitesinden yapýlan açýklamada, Geremi'nin hala Newcastle United'ýn futbolcusu olduðu ve bu tür haberlerin gerçeði yansýtmadýðý belirtildi.

Kulüp ayrýca, bazý takýmlarýn Geremi ile ilgilendiðini fakat St. James Park'dan ayrýlmasýnýn söz konusu olmadýðýný vurguladý.

Açýklamada son olarak Geremi'nin hala Newcastle United'ýn oyuncusu olduðu ve þu anda da Afrika Uluslar Kupasý için ülkesi Kamerun'da bulunduðu ifade edildi.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Kaptan Alex’e Rus kancasý -MÝLLÝYET

Rus futbolunun güçlü temsilcisi Spartak Moskova’nýn, Alex’i ara transferde kadrosuna katmak istediði ileri sürüldü

Rus Sport Express gazetesinin haberinde, yeni baþlayacak sezon öncesi yaratýcý bir futbolcuyu renklerine katmak isteyen Moskova ekibinin teknik direktörü Valeri Karpin’in, Alex’i transfer listesinin ilk sýrasýna aldýðý ifade edildi. Haberde, bu transferde kararlý olan Spartaklý yöneticilerin, konuyla ilgili olarak sarý-lacivertli kulüple temasa geçtiði belirtildi.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Aslan'ýn defansýna yeni aday -SABAH

Servet Çetin ve Gökhan Zan'ýn yanýna savunmaya oyuncu arayan Galatasaray'ýn, Wolfsburg'un Portekizli yýldýzý Ricardo Miguel Moreira da Costa ile ilgilendiði öne sürüldü. Wolfsburg ile birlikte Güney Afrika'da kampta bulunan 28 yaþýndaki oyuncu Portekiz basýnýna yaptýðý açýklamada, "Wolfsburg kalmamý istemez ve beni serbest býrakýrsa Galatasaray'a gidebilirim. Ancak görüþmeler þu an için askýda" dedi.

2007 yýlýndan bu yana Wolfsburg formasý giyen Ricardo Costa, "Galatasaray'ýn yaptýðý teklif hoþuma gitti çünkü þampiyonluða oynayan bir takým. Güçlü bir kadrosu var" deðerlendirmesini yaptý. G

eçen sezon Costa'nýn Ýspanyol ekibi Real Zaragoza'ya gitmesi söz konusu olmuþ, ancak bu transfer son anda gerçekleþmemiþti.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alo Ruud ben Frank! -SABAH

Rijkaard Antalya kampý öncesi konuþtu: "Santrfor ve stoper istediðimi tatil öncesi yönetime bildirdim. Nistelrooy ile de bir görüþme yaptým. Onu G.Saray'da görmek isteriz. Bana, maddi yönden tatmin olursa geleceðini söyledi. Transferler kampa yetiþirse mutlu olurum."

Ýkinci yarý hazýrlýklarý için Antalya'ya giden Galatasaray'da yeni transferlerin kim olacaðý takým içinde de merak konusu olurken, teknik direktör Frank Rijkaard, yaptýðý açýklamada vatandaþý Van Nistelrooy'u ikna etmek için kendisiyle özel bir görüþme yaptýðýný söyledi.

Hollandalý teknik adam sözlerine þöyle devam etti: "Ben yönetimle transfer meselesini tatilden önce görüþtüm, alýnabilecek isimleri belirledik. Bize bir forvet, bir de stoper gerekli. Van Nistelrooy da bu listede yer alýyordu. Kendisiyle görüþtüm. Bana, Ýngiltere ve Ýspanya'dan teklifler aldýðýný ancak maddi yönden tatmin olursa Galatasaray'a gelebileceðini söyledi. Ruud bizim iþimize çok yarar ancak her þey paraya dayanýyor. Benim iþim takýmýn baþýnda olmak ve ikinci yarý öncesi iyi bir hazýrlýk dönemi geçirmek. Transferle bizzat ben ilgilenmiyorum. Bu konuyu yöneticiler benden daha iyi bilirler. Benim tek dileðim bu hazýrlýk döneminde bir an önce yeni transferlerin takýma katýlmasý ve adapte olmalarý."

ÜSTÜNEL ÇALIÞIYOR!
    Hollandalý teknik adam böyle konuþurken, "Transferleri kampa yetiþtireceðiz" diyen Futbol Þubesi Sorumlusu Haldun Üstünel'in listedeki oyuncularýn menajerleriyle yoðun bir telefon trafiði içinde olduðu ve iki yeni transferi bu hafta içinde kampa getirmeyi hedeflediði öðrenildi.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Aykut+Aydýn+5 milyon €= Deðer mi hiç! -FANATÝK

Bursaspor'un Sercan için bitmek bilmeyen talepleri Galatasaray Yönetimi'ni býktýrdý. Üstünel'in, “Bu kadar para vereceðimize, yabancý golcü kiralarýz daha iyi” dediði öðrenildi.

Baros’un sakatlýðý, Nonda’nýn da formsuzluðu nedeniyle Kewell, Arda, Aydýn ve Keita’yý dönüþümlü olarak santrfor oynatmak zorunda kalan Galatasaray’da, alternatif golcü arayýþý devam ediyor. Bir süredir Gökhan Ünal ve Sercan Yýldýrým’la temas halinde olan Sarý-Kýrmýzýlý yönetim, her iki oyuncu için de istenen yüksek bonservis ücretleri karþýsýnda geri adým atmak zorunda kaldý. Son olarak Sercan’a aðýrlýk veren Cim Bom’dan, Aykut ve Aydýn’ýn bonservisleriyle birlikte 5 milyon Euro istenmesi, üstüne üstlük 2.5 milyon Euro’nun peþin olarak ödenmesi talebi Galatasaray cephesinde tam anlamýyla býkkýnlýk yarattý. Baþkan Yardýmcýsý Haldun Üstünel’in, “Bu oyunculara bu kadar para vereceðimize, yabancý bir golcü kiralarýz daha iyi” diyerek sitem ettiði öne sürüldü.

‘3 milyon Euro’dan fazla olmaz’
    Buna karþýn taraflar arasýndaki görüþmelerin sürdüðü, tok alýcý konumuna gelen Galatasaray’ýn iki oyuncunun bonservislerinin yaný sýra en fazla 3 milyon Euro ödeyeceði öðrenildi. Bu transferin akýbetinin en geç 2 gün içinde netleþmesi bekleniyor.
    Konu Hikmet™ tarafýndan (05-01-2010 Saat 11:55 ) deðiþtirilmiþtir.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Batuhan tamam gibi -MÝLLÝYET

Eskiþehirspor Teknik Direktörü Rýza Çalýmbay, Batuhan için önceki gün Mustafa Denizli ile bir araya geldi

Denizli’den bir kez daha Batuhan Karadeniz’i isteyen Çalýmbay’ýn olumlu bir yanýt aldýðý ve genç oyuncunun Eskiþehir’e gitmesinin an meselesi olduðu bildirildi. Batuhan için Mustafa Denizli ile görüþen Trabzonspor Sportif Direktörü Ünal Karaman’ýn ise hayal kýrýklýðý yaþadýðý öðrenildi. Karaman’ýn teklifi karþýsýnda Denizli’nin “Çok önceden Rýza hocaya söz verdim” þeklinde yanýt verdiði belirtildi. Bu arada Çalýmbay’ýn Erkan Zengin’i de istediði kaydedildi.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Huntelaar adým adým Fener'e -FOTOMAÇ

Fenerbahçe , transfer gündemine aldýðý forvet adaylarý üzerindeki çalýþmalarýný sürdürüyor. Benfica'nýn Paraguaylý golcüsü Cardozo için gizli operasyon yürüten sarýlacivertliler, bir yandan da Huntelaar için Çizme'nin ünlü ekibi Milan'la dirsek temasýnda.

ItaSportPress adlý haber ajansý, Milan'ýn, gözden çýkardýðý 26 yaþýndaki Hollandalý forvet için Fenerbahçe'ye yardýmcý olmaya hazýr olduðunu bildirdi. Menajer Oosterveen, Fenerbahçe'nin Huntelaar'ý istediðini birkaç gün önce resmen açýklamýþtý.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Ali Turan’da kader günü -MÝLLÝYET

Cim-Bom’da transferin bir numaralý gündem maddesi olan Ali Turan konusu bugün çözüme kavuþuyor

Kadro dýþý býrakýlan Ali Turan için Ankaragücü ile bonservis bedelinde anlaþan Kayserispor, baþarýlý futbolcunun baþkent ekibine gitmeyi kesinlikle kabul etmemesi nedeniyle Galatasaray’la masaya oturma kararý aldý.

Kayseri Kadir Has Tesisleri’nde çalýþmalarýný tek baþýna sürdüren tecrübeli oyuncunun menajeri Özcan Üstüntaþ, Milliyet’e yaptýðý açýklamada, “Ali Turan, Galatasaray’da oynamak istiyor. Kayserispor ise onu Ankaragücü’ne vermekten yana. Ali, bu þekilde Ankaragücü’nde oynayacaðýna, Kayseri’de kalýr. Gerekirse futbola bir süre ara, verir ama sonuçta Ýstanbul’un yolunu tutar” ifadelerini kullandý.

Cim-Bom’un 500 bin euro para artý, genç bir futbolcuyu kiralýk vererek Ali Turan transferini bitirmeye çalýþacaðý ifade edildi.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Son aday Hughes! -FANATÝK

2009'u teknik direktörsüz kapatan A Milli Takýmýmýz'da arayýþlar sürüyor. Trapattoni'den þimdilik olumsuz yanýt alan federasyon, City ile yollarýný ayýran Mark Hughes'la temasa geçti.

A Milli Takýmýmýz’da teknik direktör arayýþlarý tüm hýzýyla sürüyor... Daha önce Ýrlanda Milli Takýmý’ný çalýþtýran Ýtalyan Giovanni Trapattoni ile masaya oturan ancak tecrübeli çalýþtýrýyla henüz anlaþamadýðý öðrenilen Türkiye Futbol Federasyonu’nun, yeni isimler için temaslarýný sýklaþtýrdýðý bildirildi. Baþkan Mahmut Özgener ve kurmaylarýnýn, Manchester City ile yollarýný ayýran Galler’li Mark Hughes’la görüþtüðü bildirildi.

46 yaþýndaki teknik adamýn daha önce ülkesinin milli takýmýnda da görev yapmasýnýn listeye alýnmasýnda etkili olduðu bildirildi. Hughes’un yardýmcýsý olarak ise kendisiyle birlikte City’nin rezerv takýmýnda antrenörlük yapan Tugay Kerimoðlu’nun düþünüldüðü öðrenildi. Tugay’ýn da, Hughes’un gitmesi sonrasýnda buradaki görevini býraktýðý açýklandý.

Bir görüþme daha...
    Federasyonun kamuoyunda tartýþýlmayacak bir isim konusunda hem fikir olduðu ve henüz kesin kararýnýn netlik kazanmadýðý bildirildi. Her ne kadar Trapattoni’nin Türkiye’ye sýcak bakmamasýna raðmen, önümüzdeki hafta tecrübeli teknik adamla bir kez daha masaya oturulma ihtimalinin bulunduðu gelen haberler arasýnda. Schuster’in de B planý olarak yedekte tutulduðu ifade edildi.

Sayfa 1/3 123 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri