Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 1/4 1234 SonSon
33 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: Başbakan 5/1/2010 günü

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Başbakan 5/1/2010 günü

Emekli mağaşları açıklanacak

Kullanıcı Bilgi Menüsü

daha öncede açıklanabilir duyum öyle hayırlısı...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

emkli maaşlarını açıklarken ,şu cümbür cemaat yaptıkları,acımazsıca,merhametsizce yaptıkları zamlarında sebebini açıklayıverse

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ben size yapılacak zamları söyliyeyim.4 lira ile 20 lira arasında zam var.daha fazlasını bekliyenler için hayal kırıklığı olur.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bekleyip göreceğiz

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Buna göre, 2001 yılından önce emekli olan 2,5 milyon kişiyi kapsayacak intibak düzenlemesinden vazgeçildi. Başbakan'ın talimatıyla zammın, tüm SSK ve Bağ-Kur emeklilerini kapsayacak şekilde genişletilmesi kararlaştırıldı. Böylece, düşük maaşlılar için yaklaşık 100 lira, yüksek maaşlılar için de enflasyon oranındaki zamma ilave olarak ortalama 20 lira artış sağlanacak. Memur emeklileri, çalışanlara yapılan artışı oranında zam alacak. Uygulamadan 5 milyon 221 bin SSK emeklisi ile 2 milyon 77 bin Bağ-Kur emeklisi yararlanacak. Tekel eylemiyle gündeme gelen özelleştirme işçilerine ise ortalama 115 TL zam yapıldı.

SSK ve Bağ-Kur emeklisine yılbaşında normalde yüzde 4,5'luk enflasyon oranında zam yapılacaktı. Ancak Sosyal Güvenlik Kurumu'nun (SGK) uzun süredir üzerinde çalıştığı düzenleme emekliyi sevindirecek. Emekli maaşlarında yapılacak iyileştirmeyi, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, salı günü grup toplantısında duyuracak. Zaman'ın ulaştığı ayrıntılara göre emekli maaşlarının artışında temel kriter, yüzdelik zam yerine 'düşük maaşlıya yüksek, yüksek maaşlıya düşük zam' şeklinde olacak. Artış özellikle Tarım Bağ-Kur ile SSK Tarım emeklileri için önem taşıyor. Bu gruplarda ortalama maaş 500 TL civarında. Yaklaşık 100 lira iyileştirme yapılmasıyla birlikte yüzde 20 civarında zam yapılmış olacak. Yeni düzenleme, Sosyal Güvenlik Kurumu'nun 2010 yılında toplam 75 milyar TL'lik emekli maaşı ödemelerini 78 milyar liraya yükseltecek. Küresel ekonomik krizden çıkışla birlikte bu rakamın bir kısmı, prim gelirlerindeki artışla karşılanacak. Kalan kısım ise akaryakıt, sigara ve benzeri ürünlere yapılan son zamlardan gelecek 5 milyar liradan karşılanacak.
    kaynak zaman

Kullanıcı Bilgi Menüsü

degerli dostlar bukadar kara gözlük kullanmıyalım birazda el insaf diyorum ülke imkanları ortada bu iyileştirme sanırım sizleri üzecek sizin kin vekara bakışınızı çürütecek 100 ile 150 arası olacak bekle gör şayet götrecek göz varsa. ülkemi seviyorum ve kendim çalışıp kendim kazanıp kendim yiyorum devletime hiç yük olmadım iyi insan elinin emegi anlının terini yerse kanaat ederse çok daha bereketli olur.....biraz insaaf....

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart Emekli Maaşı!!!!

Alıntı akharman Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    degerli dostlar bukadar kara gözlük kullanmıyalım birazda el insaf diyorum ülke imkanları ortada bu iyileştirme sanırım sizleri üzecek sizin kin vekara bakışınızı çürütecek 100 ile 150 arası olacak bekle gör şayet götrecek göz varsa. ülkemi seviyorum ve kendim çalışıp kendim kazanıp kendim yiyorum devletime hiç yük olmadım iyi insan elinin emegi anlının terini yerse kanaat ederse çok daha bereketli olur.....biraz insaaf....
    Emekliden,işciden memurdan kessinler, altlarına MİLYARLIK arabalar.....vs. çeksinler öylemi?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Emekliye zam yapsa ne olacak elektrik,benzin,sigara,içki,doğalgaz kısaca herşeye zam yaparak fazlasını bizden zaten geri alıyorlar.Düzen maaalesef böyle.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

benim itirazım yapılan zama değil,ssk lılar emekli olurken 70-80 bin lira(eski parayla 70-80 milyar ) ikramiye alırken,emekli sandığından emekli olan memurlar 40-bin lira emekli ikramiyesi alıyor. madem maaşları eşitleyeceksiniz o zaman ikramiyeleri de eşitleyin. hem ikramiyemiz fazla olsun hem de memur emeklisi kadar maaş alalım diyorsunuz.keseri hep kendinize doğru yontuyorsunuz. saygılarımla

Sayfa 1/4 1234 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri