REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 1/2 12 SonSon
13 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: çanak kurulumu

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart çanak kurulumu

çanağı odanın içine kursak çekermi çekerse hangi uyduları çeker

Kullanıcı Bilgi Menüsü

karasal yayın çeker memikcim alemsin valla gülmekten öldüm yahu

Kullanıcı Bilgi Menüsü

güneye bakan odan olmalı odanda pencere güneyi görmeli çanağı pencerenin dibine monte et kanepe falan varsa kaldır turksatı rahat İZLERSİN

Kullanıcı Bilgi Menüsü

dişarıda canak icin yer kalmadı herhalde en musait oda kalmiş demekki

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı memik Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    çanağı odanın içine kursak çekermi çekerse hangi uyduları çeker
    Arkadaşım neden böyle bir ihtiyaç gerekti?Soruyu veya konuyu açarmısın?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

komşular dan dolayı içeride kurmayı istiyorum karasal yayınlar hangileri bilmiyorum sen çeken uyduları söyle şimdiden ayrı ayrı herkese özellikle ERCİŞSAT 'a teşekkür ederim çekermi çekmez mi

Kullanıcı Bilgi Menüsü

gungor1976 sen biliyorsan sende cevap verirsen sevinirim birde sunny strem çevrilmiş koan tabanlı anten kurulumu hakkındada bilgi sahibi olmak itiyorum şimdien emekleri geçenlere teşekkür ederim

Kullanıcı Bilgi Menüsü

[QUOTE=memik;537167]gungor1976 sen biliyorsan sende cevap verirsen sevinirim birde sunny strem çevrilmiş koan tabanlı anten kurulumu hakkındada bilgi sahibi olmak itiyorum şimdien emekleri geçenlere teşekkür ederim[/QUOTE Öncelikle izlemek istediğin uyduya bakan penceren olması gerekli. Penceredeki sinyal kırılmalarını dikkate alırsan Türksat gibi uyduları izlersin.sunny strem çevrilmiş koan tabanlı anten kurulumu tabirini anlamadım. sunny strem çevrilmiş koan tabanlı cihaz için anten kurulumu ve sunny strem çevrilmiş koan tabanlı cihazın anten kurulum ayarları olacak herhalde. Sunny linkinde bilgiler mevcuttur.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşım en güzeli sen evine bir tane uyducu çağıracaksın o nereye ayarlayacağını bilir sende seyretmene bakacaksın her iki tarafta memnun kalacak herkez herşeyi yaparsa o zaman o işi yapanlara ihtiyaç kalmaz ve bunun sonuda hiç iyi olmaz paylaşımda bir yere kadar benim düşüncem saygılar

alın verin ekonomiye can verin

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bu siteyi bir incele istersen . Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

Sayfa 1/2 12 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri