çanağı odanın içine kursak çekermi çekerse hangi uyduları çeker
çanağı odanın içine kursak çekermi çekerse hangi uyduları çeker
karasal yayın çeker memikcim alemsin valla gülmekten öldüm yahu
güneye bakan odan olmalı odanda pencere güneyi görmeli çanağı pencerenin dibine monte et kanepe falan varsa kaldır turksatı rahat İZLERSİN
dişarıda canak icin yer kalmadı herhalde en musait oda kalmiş demekki
komşular dan dolayı içeride kurmayı istiyorum karasal yayınlar hangileri bilmiyorum sen çeken uyduları söyle şimdiden ayrı ayrı herkese özellikle ERCİŞSAT 'a teşekkür ederim çekermi çekmez mi
gungor1976 sen biliyorsan sende cevap verirsen sevinirim birde sunny strem çevrilmiş koan tabanlı anten kurulumu hakkındada bilgi sahibi olmak itiyorum şimdien emekleri geçenlere teşekkür ederim
[QUOTE=memik;537167]gungor1976 sen biliyorsan sende cevap verirsen sevinirim birde sunny strem çevrilmiş koan tabanlı anten kurulumu hakkındada bilgi sahibi olmak itiyorum şimdien emekleri geçenlere teşekkür ederim[/QUOTE Öncelikle izlemek istediğin uyduya bakan penceren olması gerekli. Penceredeki sinyal kırılmalarını dikkate alırsan Türksat gibi uyduları izlersin.sunny strem çevrilmiş koan tabanlı anten kurulumu tabirini anlamadım. sunny strem çevrilmiş koan tabanlı cihaz için anten kurulumu ve sunny strem çevrilmiş koan tabanlı cihazın anten kurulum ayarları olacak herhalde. Sunny linkinde bilgiler mevcuttur.
arkadaşım en güzeli sen evine bir tane uyducu çağıracaksın o nereye ayarlayacağını bilir sende seyretmene bakacaksın her iki tarafta memnun kalacak herkez herşeyi yaparsa o zaman o işi yapanlara ihtiyaç kalmaz ve bunun sonuda hiç iyi olmaz paylaşımda bir yere kadar benim düşüncem saygılar
alın verin ekonomiye can verin
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri