Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
2 sonuçtan 1 ile 2 arası

Konu: sponsor firmalar

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Smileys Allgemein 087 sponsor firmalar

herkese hayırlı akşamlar.antalyada hasbelkader uygulamacıyım.emekliyim.uydu üzerine paylaşım sitelerine genelde üyeyim.bildiklerimi paylaşmak,bilmediklerimi veya yanlış bildiklerimi düzeltmek adına,sizin tarafınızdan bana sponsor olduğunuz bir firmanın dreambox500s 115 tl.fiatlı reklam bilgilendirme yazınız dikkatimi çektiği için ziyaret etmek ve düşüncelerimi yazmak adına kayıt oldum.ancak:sitenizde bu reklamla ilgili siteye kiliti neden koyduğunuızu anlamadım.ve bu sayfaya yazmak zorunda kaldım.
    1.şayet reklamınızı yaptığınız cihazla ilgili bir problem yoksa konu tartışmaya neden kapalı.(büyük ihtimalle çin malı)
    2.garanti neden 6 ay ve garanti nedir.(arıza onarımmı?bire bir değişimmi?)
    3.bu konularda bilgisi olmayan ve araştırmadan satın alma yoluna giden arkadaşlar sayesinde ülkemiz uydu cihazı çöplüğüne dönmekte ödediği parasının karşılığını da alamayan kullanıcılarda aracı olanlara, üyesi olduğu siteye aptal yerine konulmanın verdiği öf***le de yazılar yazmakta.
    4.şayet üye olduğum gün yapmış olduğum bu haklı eleştiri karşılığında uyarı veya ceza verilmesi gündeme gelecekse üyeliğimin iptal edilmesini talep ediyorum.:45:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı memati56 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    herkese hayırlı akşamlar.antalyada hasbelkader uygulamacıyım.emekliyim.uydu üzerine paylaşım sitelerine genelde üyeyim.bildiklerimi paylaşmak,bilmediklerimi veya yanlış bildiklerimi düzeltmek adına,sizin tarafınızdan bana sponsor olduğunuz bir firmanın dreambox500s 115 tl.fiatlı reklam bilgilendirme yazınız dikkatimi çektiği için ziyaret etmek ve düşüncelerimi yazmak adına kayıt oldum.ancak:sitenizde bu reklamla ilgili siteye kiliti neden koyduğunuızu anlamadım.ve bu sayfaya yazmak zorunda kaldım.
    1.şayet reklamınızı yaptığınız cihazla ilgili bir problem yoksa konu tartışmaya neden kapalı.(büyük ihtimalle çin malı)
    2.garanti neden 6 ay ve garanti nedir.(arıza onarımmı?bire bir değişimmi?)
    3.bu konularda bilgisi olmayan ve araştırmadan satın alma yoluna giden arkadaşlar sayesinde ülkemiz uydu cihazı çöplüğüne dönmekte ödediği parasının karşılığını da alamayan kullanıcılarda aracı olanlara, üyesi olduğu siteye aptal yerine konulmanın verdiği öf***le de yazılar yazmakta.
    4.şayet üye olduğum gün yapmış olduğum bu haklı eleştiri karşılığında uyarı veya ceza verilmesi gündeme gelecekse üyeliğimin iptal edilmesini talep ediyorum.:45:
    Ben 1 ci soruyu cevaplayım sponsor firmalara acılan bölümlerde konulara uyeler mesaj yazamaz bu sadece ilgili firma değil tum firmaları kapsar sebebi ise o bölüm acık tutulursa uyelerde mesaj yazabildiklerinden karısıklık dogmaktadır .Kilitli olmasa bile uyeler mesaj yazamaz

3 cü soru ise firma 8 aydır sitemizde kampanya yapıyor ve 8 aydırda su ana kadar şikayet gelmedi 1 şikayet geldi oda kargo 5 tl ücreti fazla olmuş oda çözümlenmişti Konu burada Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

Diğer sorularınızı ben yetkili sponsor firmasına iletecegim kendisi cevaplayacaktır.Kendilerine telden ulaşabilirsiniz eleştirleriniz bizim için illaki önemlidir.
    Kim Olursan OL Bir Gün Mezar Taşında İki Satır Yazı Olursun...

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri