Transferi yýlan hikayesine dönen Portekizli için Cim Bom yeniden ataða geçti. Savunmacý, “Galatasaray'la görüþtüm, ailem için en doðrusu Almanya'da kalmak” dedi ama Cim Bom pes etmedi, Üstünel-Yalçýndað ikilisi son bir hamle daha yaptý.
Fanatik'in haberine göre: Önce adý Galatasaray ile anýldý, sonra Ýspanya’dan Valencia ile anlaþmak üzere olduðu haberleri geldi. Transferi yýlan hikayesine dönen Wolfsburg’un Portekizli stoperi Ricardo Costa’dan son geliþmeler...
Galatasaray Yönetimi ise Costa’nýn açýklamalarýna raðmen transferden umudunu kesmedi ve en ciddi hamlesini dün gece yaptý. Ýþte gün boyunca yaþananlar...
‘Dünya Kupasý’na gidemezsem!’
Öðle saatlerinde Ricardo Costa, gazetemize þu açýklamalarý yaptý: “Galatasaraylý bir yöneticiyle birkaç gün önce görüþtüm. Ancak gelecek adýna en azýndan þu an için Wolfsburg’dan ayrýlmayý doðru bulmadým. Galatasaray formasýný giyebilirdim, hatta bu benim için büyük gurur olurdu. Teklifi geri çevirmemin iki nedeni vardý; öncelikle eþim ve çocuklarýmýn eðitim durumundan dolayý Almanya’da kalmam daha doðru olacaktý, ikincisi önümüzde bir Dünya Kupasý var. Eðer Wolfsburg’dan ayrýlýrsam, gideceðim takýmda oynayýp oynamayacaðým belli deðil. Oysa burada þans buluyorum ve böyle devam edersem Portekiz’in kadrosunda yer bulabilirim. Bu nedenlerden dolayý kendilerine teþekkür edip, gelemeyeceðimi söyledim. Þu bir gerçek ki, Galatasaray Avrupa’nýn en iyi takýmlarýndan biri ve ileride ne olacaðýný bilemeyiz.”
Üstünel-Yalçýndað ikna turunda
Ayný saatlerde Almanya’nýn yolunu tutan Haldun Üstünel ile Murat Yalçýndað’ýn, çocuðunun Türkiye’deki eðitimiyle ilgili kaygýlarý bulunan Costa’ya güvence verdiði ve büyük oranda ikna ettiði öðrenildi.
Gece geç saatlerde bir açýklama daha yapan Portekizli ise kararýndan 180 derece dönmüþ gibiydi: “Gündüz, ailem ve çocuðumla ilgili kaygýlarýmý dile getirdim. Ancak bu, Galatasaray’a transfer olmayacaðým anlamýna gelmez”.

Teþekkur:
Beðeni: 

Alýntý

Yer imleri