Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
7 sonuçtan 1 ile 7 arası

Konu: A.Msn 0.98.1-1 Setup-Skıns-Plung

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart A.Msn 0.98.1-1 Setup-Skıns-Plung

Windows Live Messenger son sürümünü kullanmak istemeyenler ve PC nizde az yer kaplayan RAM ve İşlemciyi fazla kullanmayan A.Msn açık kaynak kodlu Linux sistemi baz alınarak yazılan bir anlık görüntülü-sesli mesajlaşma programıdır.

Yazılımın Genel Özellikleri
    Görüntü resmi
    Özel ifadeler
    Çoklu dil desteği (yaklaşık 40 adet dil destekleniyor)
    Bir kerede birden fazla hesapla oturum açabilme
    Dosya transferleri
    Grup desteği
    Normal, hareketli ve sesli ifadeler
    Sohbet günlüğü
    Web kamerası desteği
    Dosya transferi bittiğinde otomatik olarak pencereyi kapatabilme yeteneği
    Yeni günlük penceresi eklentisi (Alt-P)
    Desteklenen diller ile eklenti uyumluluğu
    Tema penceresinin hızlı yüklenmesi
    Sohbet penceresinde temalar
    Yeni bir kullanıcı eklediğinizde, onları hangi gruba ekleyeceğinizi tanımlayabilme
    Kişilerin durumu değiştiğinde, konuşma penceresinin üstündeki rengin değişebilmesi (meşgul için yeşil, çevrimdışı için gri gibi)
    aMSN'nin yeni sürümü yayınlandığında uyarı verebilme
    Yeni sürümün doğrudan aMSN tarafından innDirebilme olanağı
    İnternetten otomatik dil dosyaları ve eklentilerin güncellenmesi
    Her üye için not ekleme olanağı (XML)
    MSN Mobil servis desteği
    Sekmeli konuşma desteği ile tüm konuşmaları tek bir pencerede gruplama
    Geçmiş istatistikleri

KURULUM
    İLK önce Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. setup dosyasını indirip programı kuruyoruz. Kurarken dikkat edilecek pek bir nokta yok NEXT diyerek devam edin ve bitirin.

TÜRKÇE YAPMAK
    Masaüsütüne gelen AMsn simgesine tıklayın giriş sayfası açılsın giriş sayfasında sol üst köşede Dünya işaretine tıklayın karşınıza DİL seçenekleri gelecek burdan Türkçeyi seçin. Bundan sonra AMsn Türkçe olarak açılacaktır.

A.MSN GİRİŞ
    Mesajlaşma adresimizi ve şifremizi yazarak BAĞLAN butonuna tıklayın ve bağlanın

SKINS YÜKLEME (Görünüm Değiştirme)
    Normalde A.Msn açıldığında size karışık gelebilir görünüm olarak hoşunuza gitmeyebilir ama açık kaynak kodlu olduğu için görünümü ve rengini değiştirebilirsiniz. Değişik Skıns lere Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. bakabilir ve indirebilirsiniz.

Ben size burda normal alıştığınız MSN benzer bir skıns ekledim. Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. verdiğin skın ı indirin daha sonra bu skını rardan cıkarın ve çıkan klasörü ProgramFiles-aMSN-Scripts-Skins klasörünün içine atın.

Daha sonra A.Msn sayfasında sol üst köşede Hesap kısmından KABUK SEÇ kısmına girin. Girdiğiniz zaman skins klasörüne attığınız dosyanın simini göreceksiniz. Dosyayı seçin ve TAMAM butonuna basın ve A.Msn yeni görünümüne geçecektir.

WİNAMPTA Ne Dinliyorum Plungi
    A.Msnde aynı zamanda karşı taraftaki kişiler o anda bilgisayaramızda dinlediğimiz müzik parçalarını görebilirler. Bunu için Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. ne dinliyorum Plungini indirip rar dan çıkarıp çıkan musıc klasörünü ProgramFiles-aMSN-Scripts-Plugins klasörünün içine atın. Yalnız aynı musıc klasörü var olduğundan yenisi ile değiştirin.

A.Msn sayfasında sol üst köşede Hesap kısmından Eklenti Seç kısmına girin burda Musıc klasörünü seçip YÜKLE butonuna tıklayın.

Musıc Plungini yükledikten sonra Aynı kısımda olan AYARLA butonuna tıklıyoruz ve gelen menüde WİNAMP seçip kayıt ediyoruz. Daha sonra Winamp ı açtığımızda Kişisel iletimizin yanında dinlediğimiz müziğe ait bilgi çıkıyor.

Konu Volkan tarafından (22-11-2009 Saat 22:08 ) değiştirilmiştir.

LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7

Taşı Delen Suyun Gücü Değil Damlaların Sürekliliğidir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bende A.Msn ye yeni geçtim yalnız ilk başta karışık gelebilir. ben şu an yenı yenı özelliklerini keşfediyorum ve keşfettiğim özellikleri yapılacak ayarları bu konuda size resımlı olarak açıklamaya calışacağım. Nelşerın nerelerden yapılacağı ne gibi ayarlar olacağı konusunda programı kurcalıyorum. Yalnız normal MSN zaten cok yakın sadece bazı terımler farklı.

LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7

Kullanıcı Bilgi Menüsü

hocam emeğine sağlık bende bu akşam kurdum ilk amsn ve görüntülü arama yapamadım bi türlü kamerayı açıyoruz sonra kasıyor kapanıyor 3 kere bu şekilde oldu sonra lıve mesenger dan görüştüm sende de bu şekilde sorun çıkarttımı hiç böyle sorun çıkarması anormal değil mi?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

güzel bir program deneyelım bakalım.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

şu an görüntülü aramayı test etmedım yarın test eder varsa bir püf noktası buraya yazarım.

bu akşam kafam doldu çalışmları yaırn bıraktım. yarın kişisel mesaj-görüntü resmı değişimi-grup oluşturma-görüntülü sesli sohbet ayarları-resım yükleme gibi seçenekleri resımlı olarak acıklamaya devam ederim.

az cok lınuxten anlayan bu program üzerinde kişisel değişiklikler yapabilir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bende daha önce kurmuştum. görüntülü arama 2 aMsn arasında sorunsuz çalışıyor. ama live msn ile aMsn sadece görüntülü görüşmede çalışmıyor. görüntünün dışında sorun yok.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bilgiler için tşkler

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri