Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
2 sonuçtan 1 ile 2 arası

Konu: EZEL 14.BOLUM 11 ocak 2010 fragman ve detayları

  1. #1

    Kullanıcı Bilgi Menüsü

    Standart EZEL 14.BOLUM 11 ocak 2010 fragman ve detayları

    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=SJ25i4l_sEk[/YOUTUBE]

    Eyşan, Bahar, Cengiz ve Ali mezarlıktadır. Ezel de gelir.

    Ramiz’in yayına gelen bir adam zarf içinde fotoğraflar getirir.

    Ezel, Eyşan’ın yanına gelir ve onu özlediğini söyler.

    Ramiz, avukatın getirdiği fotoğraflara bakar. Avukat fotoğraflardaki görüntüleri açıklar ve imalı sözler söyler. Ramiz hiçbir şey söyleyemez.

    Meliha Hanım ve Mümtaz Bey de mezarlıktadırlar. Eyşan’a başsağlığı dilerler. Meliha Hanım, Nükhet Hanım’ın kendisiyle konuşmak istediğini Eyşan’a söyler ve Eyşan’la bu konuyu konuşmak istediğini belirtir.

    Serdar bir adamla buluşur. Serdar ona Ezel’in fotoğrafını gösterir. Adam Ezel’in kendisini mahvettiğini söyler. Serdar, Cengiz’i arar ve verecekleri para karşılığında Ezel’in geçmişini öğreneceklerini söyler.

    Ezel, Ömer’in mezarının başında duran Eyşan’ın yanına gider. Eyşan olanlar yüzünden özür diler ve yaptığının hata olduğunu söyler. Ezel onu eleştirmeye başlar. Eyşan ne istediğini sorar. Ezel onu çağırdığında her şeyi bırakıp kendisine geleceğini söyler. Eyşan hızla uzaklaşır.

    Ali, Cengiz ve Serdar buluşurlar. Serdar onlara Ezel’in geçmişini getireceğini söyleyip para ister. Serdar parayı verir.

    Ezel ve Şebnem, Kamil’i ziyarete giderler. Odada Kamil’in oğlu vardır. Babasına eve ne zaman döneceğini sorar.

    Serdar ve Tevfik arabadadır. Serdar ona Ezel’le ilgili sorular sorar. Ezel’in ilk oyununu bilip bilmediğini sorar. Tevfik ilk oyunu anlatır. Serdar, Ezel’in ilk oyununda her şeyini aldığı adamın adını söyler ve Tevfik’e tanıyıp tanımadığını sorar. Tevfik bir yalanla Ezel’i arar. Serdar’ın verdiği ismi söyler. Ezel tedirgin olur.

    2006 İstanbul
    Ezel ilk oyunundadır. Yenilmektedir. Selma Hanım da oradadır. Ezel ara verip Selma Hanım’ın yanına gider. Selma Haım ona tavsiyelerde bulunur. Ezel oyuna döner ve ortaya Şebnem’i koyar. Oyunun sonunda oynadığı adam Hasan her şeyini kaybeder. Şok olmuştur ağlamaya başlar. Ezel masadan kalkar. Mutludur. Tevfik, Hasan’ın ileride başlarına bela olacağını söyler.

    2009 İstanbul
    Serdar, Hasan’la buluşur. Hasan ona her şeyini kaybettiği oyunu anlatır. Ezel’den ve yanındaki kişilerden bahseder. Serdar, Selma Hanım’ın adresini ister. Tevfik onları arabadan izlemektedir.

    Ezel, Selma Hanım’ın evine gider ve gelip ona sorular soracaklarını söyler. Bazı şeyleri saklamasını ister.

    Tevfik ve Serdar yolda Ali’yi de alırlar. Serdar, Selma Hanım’ın adresini verir. Tevfik, Ezel’e geldiklerini söyleyen bir mesaj gönderir.

    Mert, Eren’i ziyarete gelir. Ona kitaplar getirmiştir. Okumaya başlar. Abisinin kötü biri olmadığını söyler. Eren onu kovar. Mert onu ziyarete geleceğini söyler, evinin adresini verir ve istediği zaman gelmesini söyler.

    Serdar ve Ali, Selma Hanım’ın apartmanına girerler. Ramiz onları arabasında izlemektedir.

    Ezel, Eyşanlara gelir. Bahar ondan yardım ister ve ablasını teyzelerinin evine yalnız göndermek istemediğini söyler.

    Selma Hanım, Serdar ve Ali’ye geçmişini anlatmaktadır. Serdar, Ezel’in fotoğrafını gösterir. Selma Hanım, Ezel’le ilgili yalan söyler. Ramiz ev telefonunu aramaktadır. Ali, Selma Hanım’ın telefonu açmasına izin vermez. Serdar tuvalete gideceğini söyleyip yatak odasına girer ve çekmeceleri araştırmaya başlar. Ramiz’in gençlik fotoğrafını bulur.

    Ramiz, Selma Hanım’ın apartmanında asansördedir.

    Serdar çekmecede bulduğu kitabı incelemeye başlar. Kitabın ilk sayfasında Ezel için yazılmış bir not vardır. Ali, Serdar’a gideceklerini söyleyip seslenir. O esnada Selma Hanım telefonu açar ve telefondaki kişiye sonra gelmesini söyler. Serdar kitabı Ali’ye verir. Arabada notu yazan doktoru bulmaları gerektiğini söyler. Tevfik bu bilgiyi Ezel’e mesajla iletir.

    2005 İstanbul
    Ezel, mezarlıkta ailesini görür. Onlarla konuşamaz. Odasına döndüğünde aynada annesiyle konuşur ve aynayı kırıp yüzünü kesmeye başlar. Boynunu keseceği sırada Selma Hanım odaya girer. Onu götürüp tedavi ettirir. Tedaviyi yapan doktor, Ezel’e bir kitap verir ve ilk sayfasına bir not yazar.

    Selma Hanım, Ezel’le ilgileneceğini ona tavır, görgü, incelik ve yalan söylemeyi öğreteceğini söyler.

    Selma Hanım ve Ezel, Ezel’in ilk oyununa giderler.

    2009 İstanbul
    Eyşan ve Ezel, Nükhet Hanım’ın evine giderler. Ezel, Eyşan’ın odasını görmek ister. Üst kata çıkıp odaya girerler. Oda boştur. Ezel, Eyşan’ın yüzünü okşar. Eyşan ağlamaya ve Ezel’e dokunmaya başlar. Ömer’in geldiğini düşünür. Ezel ağlamaya başlar. Eyşan istediği kişinin Ezel olmadığını söyleyip hızla gider.

    Mümtaz Bey, Mert’in odasındadır. Ömer’in kitaplarını incelemeye başlar. Ömer’in yazdıklarını okuyamaz Mert’e sorar. Mert kitabın sayfalarında yazan kelimelerin Eyşan, Cengiz, hain, Ali, katil, mont, intikam olduklarını görür ve şok olur. Babasına hiçbir şey söylemez.

    Eren karanlığın içinde Mertlerin evini izlemektedir.

    Ali, Tevfik’e sabah Doktor Hakan’ın evine baskın yapılacağını söyler. O esnada kapı çalar. Gelen Eren’dir. Tevfik doktorun evine yapılacak baskını Ezel’e haber verir.

    Ezel, Doktor Hakan’ın evinin önündedir. Doktor onu görür ve yanına gider. Ezel ona tek gidiş bir uçak bileti verir ve ailesini koruyacaklarını söyler. Doktor Hakan öfkelidir ona bambaşka bir adam olduğunu söyler.

    Selma Hanım kanepede uyumaktadır. Ramiz pencereden dışarıyı izlemektedir.

    Ali, Tevfik ve Eren uyumaktadır. Eren uyanır. Ali’nin silahını alır ve gece dışarı çıkar.

    Ali sabah çalan telefonla uyanır. Arayan kişi doktorun ev adresini verir. Ali silahın ve Eren’in olmadığını fark eder. Yerde bir kağıt görür. Kağıtta Ömerlerin ev adresi yazılıdır. Çok öfkelenir. Mert’i arar. Durumu haber verir. Mert telaşlanır, eve geri dönmek için taksiye biner.

    Ali, Doktor Hakan’ın evine gideceklerini söyler. Tevfik hemen Ezel’e haber verir.

    Doktor Hakan gidiş için hazırlıklarını tamamlamıştır. Gizli bir kasadan Ezel’e ait olan dosyayı alır. Kızı uyanır. Onu yatırmaya gider.

    Eren, Mert’in evine gelir. Meliha Hanım’a, Mert’in arkadaşı olduğunu söyler. İçeri girer. Meliha Hanım’ın kör olduğunu fark edince telefonun kablosunu keser.

    Serdar adamlarıyla Doktor Hakan’ın apartmanına girer. Aynı anda Ali de adamlarıyla gelir.

    Mert eve ulaşır. Eren silahı çıkarıp Mert’in başına dayar. Mert onu sakinleştirmeye çalışsa da Eren çok öfkelidir. Babasını anlatmaya başlar. Ağlar. Mert’e abisi için ölüp ölmeyeceğini sorar.

    1997 İstanbul
    Hasan adamlarıyla Ömerlerin evini basar.

    Ömer, gardiyan tarafından odaya çağırılır. Gardiyan onu koruyacağını söyler. O esnada telefon çalar. Gardiyan ailesinin aradığını söyleyip Ömer’e telefonu açtırır. Telefonda Hasan adlı bir adam konuşmaktadır. Ömer’in soyduğu kumarhanenin gizli ortağı olduğunu söyler ve paraların yerini sorar. Ömer suçu olmadığını söyler. Hasan çok öfkelenir ve kardeşini öldüreceğini söyler. Mert abisi için öleceğini söyler. Ömer yıkılır.
    2009 İstanbul
    Ezel koşarak ailesinin evine gelir. Bahçedeyken bir silah sesi duyar. Hızla eve girer. Annesi ve Mert iyidir.

    Doktor Hakan’ın evine baskın yapılır. Doktor bilgileri bilgisayarına aktarırken odaya Tevfik girer. Masada Ömer’in Ezel’e dönüştüğünü gösteren dosyayı görür. Dosyayı ters çevirir. O esnada Ali odaya girer. Etrafı incelemeye başlar. Elini dosyaya uzatır.
    Konu Editor tarafından (19-01-2010 Saat 21:13 ) değiştirilmiştir.

  2. #2

    Kullanıcı Bilgi Menüsü

    Standart

    14.bölümün konusu şöyle:

    Bu kez Ali de oyuna geri döndü. Güç dengeleri bozuldukça, gerçekleri saklamak zorlaşıyor. Ezel bir yandan Serdar-Ali-Cengiz üçlüsünü durdurmaya çalışıyor.

    Bir yandan da Eyşan'ı köşeye kıstırmaya devam ediyor. Ama günün sonunda. Köşeye sıkışan, sadece kendisi değil, ailesi olacak.
    Bu bölüm fazla aksiyon yasanmadı

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •