arkadaşlar emu girdikten sonra başka herhangi bir işlem daha yapılıyormu. yani incelediğim kadarıyla diğer serilerde emuların aktif olması için bir kaç işlem yapılıyor menuye girip 9999 yazmak gibi. acaba 76500 de böyle bişe varmı ?
arkadaşlar emu girdikten sonra başka herhangi bir işlem daha yapılıyormu. yani incelediğim kadarıyla diğer serilerde emuların aktif olması için bir kaç işlem yapılıyor menuye girip 9999 yazmak gibi. acaba 76500 de böyle bişe varmı ?
bilen yokmu![]()
vallaha bende goldmaster sat 72000 var menüye giriyorum 8282 yapıyorum senin dediğin menü aktif oluyor
Cihaz üzerindeki yazılım orijinal ise emu aktif olmayabilir
Kim Olursan OL Bir Gün Mezar Taşında İki Satır Yazı Olursun...
evet cihazı yeni aldım belki ondan orjinal olabilir. ama aktif etmeyi hala bilmiyorum![]()
Menü>8282 Yazdığın zaman olmuyorsa yeniden yazılım yükleyip öyle deneyin
bu seride emu aktif die bir seçenek yok emulu yazılım yüklemeniz yeterli.
LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7
Taşı Delen Suyun Gücü Değil Damlaların Sürekliliğidir.
76500 FTA da emu açmıyor
en son yazılım ve emu hangisi acaba
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri