Konuya Etiketlenenler

Beğeni Beğeni:  0
45 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: Eutelsat W7, 36°E Uydusundaki Kanal ve Frekans Değişiklikleri

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

New Icons 35 Cırcular lnb yapımı resimli

kısaca normal lbn den cırcular lnb yapımı

1- elimizde üniversal lnb var önündeki beyaz kapagı acalım,
    2- eski günü bitmiş card allalım elimize kapagı actıgımız lnb nin içine 45 derece sıgacak şekilde 2cm olarak kapagın iç kısmına göre kesiyoruz.az bi şey ileri itiyoruz,
    3- L-R ferkanslarını almamız için bu 45 derece şart ,
    4- Eutelsat sesat/w4 (36) 12245 (R) v 27500 frekans sından uyduyu ayarlıyoruz.uyduyu yakaladıgımızda cihazın sebekesini acıyoruz taratıyoruz kanalları,

Ölçüler sıkı olmalıdır .atm alışverış kartı plastıklerı uygundur .takmadan evvel sıcak suda ısıtıp takınız

Ben starsatın lnb sini kullanıyorum ona kartı yerleştirmek daha kolay oluyor.

resimler alıntı.
    Konu TEKNİSYEN101 tarafından (14-01-2010 Saat 10:56 ) değiştirilmiştir.
    DUSUNCEN KONUSMANA,
    KONUSMAN HAREKETINE,
    HAREKETIN KADERINE YANSIR..
    GUZEL DUSUN,GUZEL YASA...
    HZ MEVLANA

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı TEKNİSYEN101 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    kısaca normal lbn den cırcular lnb yapımı

1- elimizde üniversal lnb var önündeki beyaz kapagı acalım,
    2- eski günü bitmiş card allalım elimize kapagı actıgımız lnb nin içine 45 derece sıgacak şekilde 2cm olarak kapagın iç kısmına göre kesiyoruz.az bi şey ileri itiyoruz,
    3- L-R ferkanslarını almamız için bu 45 derece şart ,
    4- Eutelsat sesat/w4 (36) 12245 (R) v 27500 frekans sından uyduyu ayarlıyoruz.uyduyu yakaladıgımızda cihazın sebekesini acıyoruz taratıyoruz kanalları,

Ölçüler sıkı olmalıdır .atm alışverış kartı plastıklerı uygundur .takmadan evvel sıcak suda ısıtıp takınız

Ben starsatın lnb sini kullanıyorum ona kartı yerleştirmek daha kolay oluyor.

resimler alıntı.
    resimler gözukmuyor plastık kartı yerleştırme şekli nasıl olacak.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

SELAM.BANA 36 DERCEDE OLAN KANALARIN IRDETO VEYA VIACCESS OLAN KANALARI ACMAQ UCUN NE YAPMALIYIM? SUPERmAX 9950 cxt

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart w7 uydusu

w3 uydusu rusya ya yönelik tp dir circular lnb taksan bile % 50 den yukarı çıkmaz

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı DELIKANLI88 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    SELAM.BANA 36 DERCEDE OLAN KANALARIN IRDETO VEYA VIACCESS OLAN KANALARI ACMAQ UCUN NE YAPMALIYIM? SUPERmAX 9950 cxt
    bunları seyretmen için para ödersin server alırsın izlersin bir kere bu uydu rusya ya yönelik %50 den yukarı sinyaal görmedim rusya tp leri circular lnb ile çekermi onu da bilmiyorum alıp denemek lazım

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri