Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 1/2 12 SonSon
16 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: Ayar gerektirmeyen uydu alıcısı var mı?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Muhahaha Ayar gerektirmeyen uydu alıcısı var mı?

Merhaba arkadaşlar,

Uydu alıcısı konusunda teknik bilgilerden yoksun biri olarak sizlere danışmak istediğin bir konu var.
    Bulunduğum yerin yakınlarında uydu alıcısını sürekli ayarlatabileceğim, yükletebileceğim bir yer bulunmuyor bunun için kendi ayarlarını kendi yapabilen bir uydu alıcısı olup olmadığını öğrenmek istiyorum.

Kendi ayarlarından kastım, yeni kanallar çıktığında kendisi otomatik güncelleyebilen, yani benim network arama veya tp girerek ayar yapmama gerek duymayan bir alıcı.

Ayrıca dreambox ve benzeri sistemlerle bazı kanalları izlemek isterim. Ama aletin ayarlarıyla uğraşamayacağım. Sürekli izleyebileceğim, kendi ihtiyaçlarını kendisi gideren akıllı bi alet var mı? Varsa nedir?

Yorumlarınızı bekliyorum.

Teşekkürler.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Uydudan guncelleyen cihazlar var seoul,redline vb gibi alabilirsin mesela uydudan guncelleyince normal yeni cıkan kanalları bazen cıkan k eyleri falan guncelliyor
    Kim Olursan OL Bir Gün Mezar Taşında İki Satır Yazı Olursun...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Muhahaha

Alıntı Serkan Yılmaz Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Uydudan guncelleyen cihazlar var seoul,redline vb gibi alabilirsin mesela uydudan guncelleyince normal yeni cıkan kanalları bazen cıkan k eyleri falan guncelliyor

demek şifreli kanalları bazen açacak. yani ayar yapılmadan şifreleri sürekli çözen bi uydu alıcısı yok?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı alpagoz Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

demek şifreli kanalları bazen açacak. yani ayar yapılmadan şifreleri sürekli çözen bi uydu alıcısı yok?
    Baff türü cihazlar var su gundemde olan ama arastırmak lazım sitede baff kullanan arkadaşlar sizlere yardımcı olacaktır

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Muhahaha

Alıntı Serkan Yılmaz Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Baff türü cihazlar var su gundemde olan ama arastırmak lazım sitede baff kullanan arkadaşlar sizlere yardımcı olacaktır
    siz benim demek istediğimi anladınız sanırım.
    aradığım cihaz hiç ayar yapılmaksızın yani tp eklemek biss k€y girmek gibi. bunlar yapılmaksızın kendiliğinden sorunsuz şifreli kanalları açan bi alıcı arıyorum.

kendim ayarları yapamadığım için kanalları ayarlatmak yükletmek ve çeşitli işler için uydu alıcısını yükletmek için dükkana götürmekten çok sıkıldım. hiç dükkana götürmeyeceğim, hiç ayar şifre derdim olmayan bi alıcı arıyorum.
    yeni kanal mı çıktı kendisi indirecek listeleyecek. kanalın sinyali mi yok otomatik silecek onu. bi kanalın frekansı mı değişti hemen yeni frekansı bulacak indircek kanal listesinde çıkıcak.

şifreli kanalları indirecek açacak. dreambox yaygın herkes kullanıyor ama sürekli ayarlatmak gerekiyormuş onuda. ayara gerek olmayan sorunsuz bi alet tavsiyelerinizi bekliyorum.
    Konu alpagoz tarafından (15-10-2009 Saat 01:21 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı alpagoz Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    siz benim demek istediğimi anladınız sanırım.
    aradığım cihaz hiç ayar yapılmaksızın yani tp eklemek biss k€y girmek gibi. bunlar yapılmaksızın kendiliğinden sorunsuz şifreli kanalları açan bi alıcı arıyorum.
    Öyle bir alıcı yok ben size alternatif cihazları sundum .Uydudan guncelleme cihazlarda bir kaç tusa basarak bunları yapmanız mumkun surekli kendini yenileyen hiç bir işlem yapmadan cihaz görmedim digiturk ve dsmart cihazlar bunu yapıyor ama abonelikle izlenen yayın oldukları için bunu yazma geregi duymadım

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Muhahaha

Öyle bir alıcı yok ben size alternatif cihazları sundum .Uydudan guncelleme cihazlarda bir kaç tusa basarak bunları yapmanız mumkun surekli kendini yenileyen hiç bir işlem yapmadan cihaz görmedim digiturk ve dsmart cihazlar bunu yapıyor ama abonelikle izlenen yayın oldukları için bunu yazma geregi duymadım
    o zaman şunu sorayım;
    dreambox alsam kurdursam internetten şifreleri indirse kendisi. ben yine ayar yapmam gerekir mi kanalları açması için. çok karışık bi alet normal uydu alıcısını çözemiyorum dreambox u hiç ayarlıyamam

Kullanıcı Bilgi Menüsü

o zaman şunu sorayım;
    dreambox alsam kurdursam internetten şifreleri indirse kendisi. ben yine ayar yapmam gerekir mi kanalları açması için. çok karışık bi alet normal uydu alıcısını çözemiyorum dreambox u hiç ayarlıyamam
    Dreambox iyi cihaz hoş cihaz ama biraz kafa yorar internetten indirse bile bazı zamanlar sorun cıkartıyor server pass lar degişiyor acmıyor ip banlanıyor vs baya yorucu desek yeri var artık dream pc modem üçgeninde kafanın agrır

Kullanıcı Bilgi Menüsü

eğer uzaktan kumanda ve eline kullanmayacağın bir cihaz düşünüyorsan yok öyle bir cihaz yok ama bazı ayarları ben kumandadan yaparım dersen bütün cihazlar bir ben şahsen uydudan güncelleme sistemini desteklemiyorum ve dt dışında bazı cihazları sadece uydu üzerinden güncelleme yaptırıyorum normal bilgisayar ile atılacak yazılım ve program dosyaları olsaydı zaten uydudan güncelleme yaptırmazdım bilgine arz ederim saygılarımla aliharbiye
    LEBEN ?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

sizin isteiğinize en iyi cevap verecek cihaz şu an SEOUL dur. Yenı piyasaya çıkardığı Hiremco X3 TURBO HD tavsiye ederim. Uydudan yazılım guncelleme kanal listesi k ey güncelleme konularında destekleri çok iyi ayrıca fiyatıda makul hemde HD bir cihaz alırsınız.

Evinizde internet olursa biraz kafa yorup newcam server alırsanızda yabancı şifreli kanallarda izleyebilirsiniz.

Ama normal emu yazılımı ile şu an thordaki Digi tv paketi harici pek öle izlenecek paket yok. ama dediğim gibi sizin isteklerinize en iyi cevabı pıyasada şu an seoul verebilir.

LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7

Taşı Delen Suyun Gücü Değil Damlaların Sürekliliğidir.

Sayfa 1/2 12 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri