serkan abi öyle diyosun da telekom alırsa macları daha ucuza izleyicez digitürk su an 50 tl alırken tahminime göre telekom aylık 20tl olucak yani telekom daha iyi vede ciddi bi degisiklik olur
Teşekkur: 0
serkan abi öyle diyosun da telekom alırsa macları daha ucuza izleyicez digitürk su an 50 tl alırken tahminime göre telekom aylık 20tl olucak yani telekom daha iyi vede ciddi bi degisiklik olur
şu an ihaleyi canlı izliyom 307milyon 750 ttelekom verdi
dt 307 800
tt 307 850
dt 309 000
tt 309 100
dt 309 200
tt 309 300
tt 309 500
dt 309 400
fiyatlar okdar hızlı veriyolarki yetişemiyom
evet arkadaşlar telekom mola aldı
şu anki sonuç bu
Konu Hikmet™ tarafından (14-01-2010 Saat 13:50 ) değiştirilmiştir.
telekom su anda 307800 bin dolar verdi bilgiler canlı
anladım kadarıyla Atipi,Btibi bu Atibinin ihalesi Btibi alan ise haftada 3macı şifresiz verebilme hakkına sahipmiş..
peki trt alırsa bunu şifreli varecek ama herkez normal antenle tatyi seyrediyor o damı şifreli olacak şifreler nasıl verecek trt nin işi zor
telekomun sabit hatlardan aldığı abonman ücreti gayet doğal bir ücret zira kullandığınız cep telefonlarında aldığınız kontrolerde bu belirtilmesede zaten alınıo. biri gerçek anlamda biri alınmıo diyerek alıyor.
Türk telekomun ben almasını isterim zira türkiyede yeni bir iş istihdamı olacak zira digiturke kalırsa artı bir yenılık olmayacağı için yıllardır her ilde bulunan 1 veya 2 bayisiyle sadece vatandaşın cebine el uzatacak bence farklı bir firmanın alımı istihdam yönünden artı olur ama sonuç olarak ister digiturk alsın ister telekom alsın para kazanacaklar ama dediğim gibi farklı bir firma alırsa iş istihdamı olacak.
LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7
Taşı Delen Suyun Gücü Değil Damlaların Sürekliliğidir.
trtnin alma durumu dediğim gibi Btipi durumda gecerli Btibide gecen sezon gibi 15dk genişözet verme hakkı onlarınmış. btipine teklif verenler trt ve doğan grubu olduğu söyleniyo eğer bunlar btibinin muammel bedelinden teklifi az vermişler ise otamatik olarak atibini alan grub b tibinide alıyor.ben böle anladım ama inşallah yanılmıyomdur..
çok çekişmeli geçyor iki tarafta bırakacak gibi görünmüyor
trt 2 de çok çekişmeli geçiyor ihale...
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri