REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 1/2 12 SonSon
13 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: Ezel dizisi Show TV'den atv'ye transfer oldu

Kullanıcı Bilgi Menüsü

New Icons 03 Ezel dizisi Show TV'den atv'ye transfer oldu

Bu sezonun en flaş dizisi olan ve izlenme rekorları kıran Ezel, Show TV'den koptu. Medyatava dizinin hangi kanala geçtiğini açıklıyor...

Mehmet Emin Karamehmet şu anda canlı yayında futbol yayınlarını almaya çalışırken en çok izlenen dizisi Ezel'i kaptırdı.
    Kenan İmirzalıoğlu'nun başrolünü oynadığı Ezel dizisi Show TV'den atv'ye transfer oldu. Bu sezon sadece Show TV'de değil tüm kanallar içinde en çok izlenen yapım olan Ezel'in yapımcılığını Ay Yapım üstleniyor.
    Ezel, önümüzdeki haftadan itibaren atv'de yayınlanmaya başlayacak. atv böylece bu sezon süren dizi şanssızlığını da kırmış olacak.

COPYRIGHT 2010, MEDYATAVA Sitesinden alıntıdır

Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

halen şow tvde reklamı var.
    kendi sitesindede şov tv logosu var

ama bir çok yerdede atvye gectiği yazıyor . garip.
    Konu MUTAF tarafından (14-01-2010 Saat 15:06 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bazı medya sitelerinde ödeme krizi neden oldugu söyleniyor ama benim anlamadıgım show tv patronu 316 milyon dolar veriyor masa basında üstelik kendisi veriyor.Diziye ödeme yapmamasıda entresan zaten showtv de ezel dısında programda kalmadı.1990 lı yılların showtv sini arar olduk aslında
    Kim Olursan OL Bir Gün Mezar Taşında İki Satır Yazı Olursun...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

önemli olan bence güzel bir dizi olan ezelin yayindan kalkmamasi hangi kanalda olursa olsun bizim için farketmez nereye giderse o kanalda seyrederiz

Kullanıcı Bilgi Menüsü

atv aslında iyi olmamış.
    dakka başı reklam veriyor. dizinin cılkı çıkacak...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

SHOW TV EZEL'E DAVA AÇIYOR...

Show TV sözleşmedeki hiçbir madde ihlal edilmediği halde Ezel'in aniden atv'ye geçmesi üzerine Ay Yapım'a dava açmaya hazırlanıyor. Show TV, Ay Yapım'dan yüklü bir tazminat talep edecek...

Kulislerde ise Ezel'in gönül rızasıyla atv'ye geçmediği konuşuluyor. Ay Yapım maliyenin kestiği yüklü vergi cezasında anlaşmaya gidebilmek için atv'ye geçti. Yani bir nevi maliye kıskacından kurtulmak için atv şemşiyesinin altına girdi...

Ancak bu iddiaların doğru olup olmadığı kesinlik kazanmış değil... Konuyla ilgili gelişmeler Medyatava'da olacak.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

çok guzel bir film izlemekten zevk alıyorum

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bence show tv için iyi olur..çünkü bana göre herkesin pompalaması ile 'yaw bu dizi neymiş diye' bakması sayesinde seyredilir..çünkü bende seyrettim,hakikaten çok zayıf bir senaryo ve sırf kasıntı duruşuyla rol yapamayan,aktörlüğü bilemeyen sadece kendini oynayan bir kenan imirzalıoğlu...başka bi numara yok...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Dizi iyi ama senaryo kısıtlı herşey bir ömerin ezel oldugunu ögrenmesine kalıyor gibi ben mi yanlış düşünüyorum acaba

Kullanıcı Bilgi Menüsü

farketmez uzayda olsa yine izlerim şifresiz olsunda
    süper Teklif sende üye ol sende kazan!!!!
    İşte Davet Linkin!!

http://www.superteklif.com/SuperUye/...9-f6001b6878a1

Sayfa 1/2 12 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri