Neden şaşırdınız bende onu anlamadım zaten herzaman yaptıklarını yaptılar yani cihaz üret herşeyi size bedav izleticez de bol bol cihazları sat sonra ihale zamanı şartnameyi bile yerine getirme sonuc = sansui free tv 2 gösterimde![]()
Teşekkur: 0
Olumlu
Olumsuz
Neden şaşırdınız bende onu anlamadım zaten herzaman yaptıklarını yaptılar yani cihaz üret herşeyi size bedav izleticez de bol bol cihazları sat sonra ihale zamanı şartnameyi bile yerine getirme sonuc = sansui free tv 2 gösterimde![]()
No longer just a minute
Yayın kalitesi olarak Diğitürk ün alması daha iyi oldu maçları bence çok güzel yayınlıyorlar, Ama ihale fiyatı çok uçuk oldu , bu durum halkımızn cebinden çıkacağa benziyor umarım yanılıyorumdur. İhale 2 yılda bir yapılsa daha iyi olur diye düşünüyorum o zaman fiyatlar bu kadar uçuk olmazdı. Şuan artı olarak yayın gelirleri kulüpler için çok iyi oldu , umarım gelen parayı iyi oyuncular alarak değerlendirip Türk futbolunun gelişmesine fayda sağlarlar.
saygılar
DUSUNCEN KONUSMANA,
KONUSMAN HAREKETINE,
HAREKETIN KADERINE YANSIR..
GUZEL DUSUN,GUZEL YASA...HZ MEVLANA
hayırlı olsun
hayrılısı olsun ama buyk paralar verdiler nasil altından kalkacaklar merak ediyorum
hayırlı uğurlu olsun hak eden kazandı.
digitürk çok rahattı alacagı belli idi en çok merak ettigim digitürktün son limiti ne idi
digi den uygun fiyta lig tv seyretmeyi umuyorum.yeni kampanya düzenlese ve mevcut yeni üyelerle dört yıllık sözleşme mukabilinde uygun fiyata lig tv satsa ne guzel olurdu.sıkıldım kahvehane köşelerinde seyretmekten.
eski aboneler olarak bizler de mağdur olmayız inşallah .
bencede d.türk ün alması iyi oldu.t.telekom devlet kontrolunde olsaydı farklı düşünürdüm ama telekom un d -smart gibi dini imanı para.bakınız internet,telefon hizmeti.
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri