Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0

Sonuçlar: Digiturk'un Yayın İhalesini Alması Hakkında Ne Düşünüyorsunuz

Katılımcı sayısı
237. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
  • Olumlu

144 60.76%
  • Olumsuz

93 39.24%
Sayfa 2/5 İlkİlk 12345 SonSon
49 sonuçtan 11 ile 20 arası

Konu: Digiturkun Yayın İhalesini Alması Hakkında Ne Düşünüyorsunuz

Kullanıcı Bilgi Menüsü

eski abonlerin mağdur olmaması içinde çok güzel oldu hayırlı olsun....

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı pamuk Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    birde trt haber kanali ile acılsa guzel olurdu
    TRT 2 kapanıyor, TRT HABER geliyor; İşte TRT'deki flaş gelişmeler...

Türk medyasındaki baş döndüren harekete TRT de dahil oldu. Son 1 yıl içinde kurduğu yeni kanallarla müthiş bir açılım içine giren TRT bu kez de NTV ve CNN Türk tarzı yayın yapacak olan bir haber kanalı kuruyor. Buna göre TRT 2 kapanıyor. Onun yerine aynı frekanstan yayın yapacak olan TRT Haber kuruluyor. TRT Haber'in Şubat ayında yayına girmesi bekleniyor.

TRT'nin Ankara ve İstanbul haber dairelerinde şimdilerde bu kanalın heyecanı yaşanıyor. TRT'nin bu kanalı NTV ve CNN Türk'e en büyük rakip olacak. Kanal ekonomiden politikaya, spordan kültüre hemen her alanda haber yayının yanı sıra, yine birçok alanda kaliteli ve ses getiren canlı programlarla da güçlendirilecek.
    Kaynak: Postmedya

Kullanıcı Bilgi Menüsü

digiturk bence alt yapısı saglam kuruluş hadi telekom aldı diyelim 2 ci yarılar başlayacak buna decoder üretimi kart üretimi vs birşeyleride yok ne bileyim d smart alsa derizki adamların kanalı var falan

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Sinan Atalay Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    digiturk bence alt yapısı saglam kuruluş hadi telekom aldı diyelim 2 ci yarılar başlayacak buna decoder üretimi kart üretimi vs birşeyleride yok ne bileyim d smart alsa derizki adamların kanalı var falan
    telekom alsaydı TRT kanalları verecekti maçları...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı f47xfenerli Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    telekom alsaydı TRT kanalları verecekti maçları...
    iyide hocam şifresiz verecek hali yok onu diyorum ben zaten trt alsında almasına nasıl verecek acık kanalda verdirmiyor fedarasyon bakınız almanya ligi trt 3 te 4-5 hafta yayınlandı şimdi ise ortalıkta yok

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Sinan Atalay Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    iyide hocam şifresiz verecek hali yok onu diyorum ben zaten trt alsında almasına nasıl verecek acık kanalda verdirmiyor fedarasyon bakınız almanya ligi trt 3 te 4-5 hafta yayınlandı şimdi ise ortalıkta yok
    sonuç itibariyle alamadılar. alsalardı sistemi oturtana kadar free yayın olarak devam edecektı.hayırlı olsun iyi bir ihale oldu kulüplerimiz adına
    tabii dt müşterileri adına iyi olduğunu söyleyemem bu büyük farkı çıkarmak
    için abonesine baya bir ücret olarak bizlere yansayacaktır...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

keşke trt alsaydı

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ne zaman aldı...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Çok iyi oldu Hem dijitürkte kalması hemde B statüyü TRT alması maçsız kalmayacağız ben asıl doğan gurubuna şaşırdım nasıl hemen çekildiler hayret ettim.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Yayın kalitesi olarak Diğitürk ün alması daha iyi oldu maçları bence çok güzel yayınlıyorlar, Ama ihale fiyatı çok uçuk oldu , bu durum halkımızn cebinden çıkacağa benziyor umarım yanılıyorumdur. İhale 2 yılda bir yapılsa daha iyi olur diye düşünüyorum o zaman fiyatlar bu kadar uçuk olmazdı. Şuan artı olarak yayın gelirleri kulüpler için çok iyi oldu , umarım gelen parayı iyi oyuncular alarak değerlendirip Türk futbolunun gelişmesine fayda sağlarlar.

saygılar
    DUSUNCEN KONUSMANA,
    KONUSMAN HAREKETINE,
    HAREKETIN KADERINE YANSIR..
    GUZEL DUSUN,GUZEL YASA...
    HZ MEVLANA

Sayfa 2/5 İlkİlk 12345 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri