Malum digiturk ihaleyi aldı bazı cevreler keşke turk telekom alsa daha iyi olur dediler ama birde size soralım istedik
Anket 7 gun sürecektir
Olumlu
Olumsuz
alt yapısı ve parası hazır bir şirket bence süper oldu hayırlı olsun
süper Teklif sende üye ol sende kazan!!!!
İşte Davet Linkin!!
http://www.superteklif.com/SuperUye/...9-f6001b6878a1
bence keşke türk telekom alsaydı çünkü biz uyduculara yeni bir sektör doğacaktı...
iyi oldu tahmin etmiştim alacagını şu ana en iyisi bence bu sistemi parası herşeyi mevcut
Hayırlı olsun digitürk'ün alması iyi oldu.Ne düşünüyorum biliyormusunuz zamanında D smartın digital necatileri resmen olmasada gayrı resmi öyle bir hava estirmeye çalışmışlardıki sanki ihaleyi kesin alacaklarmış gibi davranıp hareket ediyorlardı ve bu yolla iyi cihazda satmışlardı,şimdi ise daha ihaleye katılma şartlarını dahi yerine getiremediler.Bilmiyorum şimdi bazıları bu konu hakkında ne düşünüyor.
evt kucefer arkadasım 20008 yılında futbol yayın ihalesin yapılsın dedi. simdi yapıldı fakat ihalede katılmadı yarında sike var der. ben zaten o zaman macları alacagız dedigi icin almadı hata nerde diye sorarsanız bayilerde ve firmalarda bu ise hic girmeyeceklerdi. zaman icinde dsmart bana gore biter cunku her gun bir palavra ile cıkıyor. dsmart cıktıgında hersey ucretsizdi. yapanacı kanallar sifresiz olacak dedi ne oldu hicbirsey ben dsmart alamayacagın zaten biliyorum digiturk alt yapısı cok guclu ve alacagı garanti idi trt alamazmıydı alırdı. trt bos programlara verecegi parayı buraya aktarsadı birseyler donerdi esra ceyhan zırva programlar ve esra erol gibi evlilik zirvalıklarına yayınlanıyor dunyanın hicbir ulkesinde boyle sacma programlar yok hersey bize has sanırım anketi acan arkadasa tesekkur ederim birde trt haber kanali ile acılsa guzel olurdu
digiturk'ün alması iyi oldu sistemleri çalışırdurumda ne olduğu belli en azından
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri