Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 5/7 İlkİlk 1234567 SonSon
63 sonuçtan 41 ile 50 arası

Konu: Arkadaşlar bana kız ismi ne önerirsiniz?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ela yada ebru

LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7

Taşı Delen Suyun Gücü Değil Damlaların Sürekliliğidir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Arkadaşlar yanlış anlaşılmasın ve aman polemik konusuda olmasın ama elhamdürüllah hepimiz müslümanız bundan kimsenin şüphesi yok ama aynı zamanda biz Türküz ve bizimde gelenek görenek törelerimiz var ve çok güzel Türk isimlerimiz var neden çoğu arkadaş bu arap isimlerine meylediyor anlamıyorum.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı kucer06 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Arkadaşlar yanlış anlaşılmasın ve aman polemik konusuda olmasın ama elhamdürüllah hepimiz müslümanız bundan kimsenin şüphesi yok ama aynı zamanda biz Türküz ve bizimde gelenek görenek törelerimiz var ve çok güzel Türk isimlerimiz var neden çoğu arkadaş bu arap isimlerine meylediyor anlamıyorum.
    zevk ve ahenk meselesi bana kalırsa hocam arap isimleri biraz daha yumuşak teleffuzu hoş kulağa güzel geliyor türk isimleri biraz daha sert tonlu kalıyor bana kalırsa bence ondan olabilir diye düşünüyorum yoksa forumumuzda bi arap özentiliği(hayranlığı)olduğunu sanmıyorum....

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı kucer06 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    çogumuzun ismi araptır türk ismi arap ismi diye bir kavram olamaz!!!
    bir babanın yada annenin çocugu dogdugunda yapacagı en önemli iş ona anlamı olan manadar bir isim koymaktır ismiyle yaşasın derler
    konacak ismin kuran-ı kerimde geçmeside önemli yer teşkil eder tabi bu benim görüşüm
    süper Teklif sende üye ol sende kazan!!!!
    İşte Davet Linkin!!

http://www.superteklif.com/SuperUye/...9-f6001b6878a1

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı veyselbakan Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    bizimki nasipse 4 ay sonra geliyor lakin cinsiyetini bildirmiyor ama kızım olursa hanımla ortak 3 isimde karar aldık duru nehir yada ilkay saygılar!
    ben müneccim değilim ama tecrübe konuşuyor dediklerine göre kesin kız dediydi dersin....
    süper Teklif sende üye ol sende kazan!!!!
    İşte Davet Linkin!!

http://www.superteklif.com/SuperUye/...9-f6001b6878a1

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Nasıl üstadım anlamadım Türk ismi arap ismi diye kavram olamaz anlamadım.Eğer ben Türk milletinin neferiysem benim için her şeyden önce kendi milletimin değerleri gelir.Bunlarda örfüm,adetlerim,geleneklerimdir.Tabi bunlarda benim görüşüm.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı veyselbakan Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    bizimki nasipse 4 ay sonra geliyor lakin cinsiyetini bildirmiyor ama kızım olursa hanımla ortak 3 isimde karar aldık duru nehir yada ilkay saygılar!
    Duru güzel isim Ben kızımın ismini Duru ..10 aylık oldu
    Konu Seferihisarlı tarafından (17-01-2010 Saat 11:36 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Nasıl üstadım anlamadım Türk ismi arap ismi diye kavram olamaz anlamadım.Eğer ben Türk milletinin neferiysem benim için her şeyden önce kendi milletimin değerleri gelir.Bunlarda örfüm,adetlerim,geleneklerimdir.Tabi bunlarda benim görüşüm.
    sevgili hocam hepimiz türk ve islamız elbette arap değerleri değil bizim için türk değerleri önde gelir ancak söylenen isimleri arap değerleri değilde türklerin müslümanlığı kabul edip geldiğinden bu yana islam değerleri olarak algılarsak islamiyetin bu dünyamıza ve ahiretimize yön verdiğini de düşünerek hareket ederse daha anlaşılır olurum sanırım.SELAMLAR

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Seferihisarlı Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Duru güzel isim Ben kızımın ismini Duru ..10 aylık oldu
    allah bağışlasın analı babalı büyüsün inşallah! )

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı CABBARİ Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    ben müneccim değilim ama tecrübe konuşuyor dediklerine göre kesin kız dediydi dersin....
    eli ayağı düzgün olsun cabbari ustam erkek kız hiç önemli değil hayırlısı ile bakalım neticede evlat evlattır. ama tecrübelerine güvenirim ustam )

Sayfa 5/7 İlkİlk 1234567 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri