REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 1/4 1234 SonSon
36 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: Birileri show tv nin Yemekteyiz yarışmasına el atsın artık!!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Birileri show tv nin Yemekteyiz yarışmasına el atsın artık!!

bıktım her akşam hanımla kavga etmekten
    saçmalığın daniskası her hafta aynı muhabbet
    ben izlemek zorundamıyım bu rezilliği
    resmen hem yapılan yemege begenmemiş tavırlar hemde israfın en buyugu başlı başına basit olan bu yapımı kınıyorum ve birilerinin el atmasını istiyorum nerede yapmacık tip insanlar var reiting ugruna getirip oturtuyorlar işleri güçleri eleştiri başka birşey yok analarının evinde o yemeklerden yiyebiliyorlarmı acaba çok kızıyorum çok

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Aynen arkadasım bende aynı durumdayım eskıden ızlıyordum ılgınc buluyodum ama artık
    fazlasıyla sıktı ınsanlar oraya marıfetlerı ıcın degılde kavga etmek ıcın cıkıyolarmıs gıbı.Herkes bırbırını gozluyo fırsat beklıyo daha fazla sacmalamadan bu program bıtmelı .
    Ama su bı gercek dıger kanallarda da bu tur programlar yapıldı ama tutmadı bu yemekteyız programı cok sevılıyokı bu kadar zamandır yayında....

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bir kaç haftadır sadece reiting ugruna belkide yemek yapmayı hiç bilmeyen insanalrı çıkarıp üç beş kuruş vererek birbirlerine sataşmalarını isteyen eleştirmelerini isteyen bir yapımın bu parçasını bende kınıyorum gerçekten baydı artık yalan dolan dolu bizde ağzımız açık izliyoruz çok acı!!!
    selametle
    süper Teklif sende üye ol sende kazan!!!!
    İşte Davet Linkin!!

http://www.superteklif.com/SuperUye/...9-f6001b6878a1

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı CABBARİ Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    bir kaç haftadır sadece reiting ugruna belkide yemek yapmayı hiç bilmeyen insanalrı çıkarıp üç beş kuruş vererek birbirlerine sataşmalarını isteyen eleştirmelerini isteyen bir yapımın bu parçasını bende kınıyorum gerçekten baydı artık yalan dolan dolu bizde ağzımız açık izliyoruz çok acı!!!
    selametle
    :45:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bende artık çok sıkıldım bu programdan

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bu program çıktığı günden beri ben bu kanalı izlemez oldum ne zaman açsam bu program artık yeter bu kadarda olmaz 3-5 kişi izliyor diye
    hatta bu program için Anket yapılsın ilk red oyunu ben verecem.
    Demir almak gelmişse zamadan meçhule giden bir gemi kalkar bu limandan..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bu program her gun 16:00 ile 19.00 arası show tv de üstüne üstlük çok iyi programmış gibi gece 22:30 dan sonrada tekrarı var show tv devam etsin bu sekil gitmeye ezel yok kurtlar vadisi yok 2 dizisi var onlarda tutulmadı final yaptıracak zaman arıyorlar yakında Hanım show tv diye ismini degiştirir herhalde ah nerede 1990-2000 yılların show tv si hey gidi gunler hey

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Sinan Atalay Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Bu program her gun 16:00 ile 19.00 arası show tv de üstüne üstlük çok iyi programmış gibi gece 22:30 dan sonrada tekrarı var show tv devam etsin bu sekil gitmeye ezel yok kurtlar vadisi yok 2 dizisi var onlarda tutulmadı final yaptıracak zaman arıyorlar yakında Hanım show tv diye ismini degiştirir herhalde ah nerede 1990-2000 yılların show tv si hey gidi gunler hey

bu show tv acunun yaptıgı programlar sayesınde ayakta duruyo.
    Oda olmazsa nolurdu bılemem..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

hanımlar bayılıyor ama her akşam benim hanım karşısında devamlı izliyor ama yemegimi yoksa tartışmalarımı tam çözemedim
    süper Teklif sende üye ol sende kazan!!!!
    İşte Davet Linkin!!

http://www.superteklif.com/SuperUye/...9-f6001b6878a1

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı CABBARİ Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    hanımlar bayılıyor ama her akşam benim hanım karşısında devamlı izliyor ama yemegimi yoksa tartışmalarımı tam çözemedim
    aynen...

Sayfa 1/4 1234 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri