Teşekkur: 0
Valla bu program 1-2 yıldır var amaç yemek değil zaten kavga cıksın reyting tavan yapsın seyirciyi aptal yerine koyuyorlar her yemek berbat milletin gözünde
Gıcık oluyorum bu tur programlardan nice fakir fukara var onlar çesit güzel yemekleri beğenmiyorlar, yahu onların bu yediklerı onbinlerce ınsan belkı evınde bulamıyor ayrıca retıng uğruna toplumu ekranda duygu istismarı yaparak çok iyi bir tiyatro oyuncusu ancak olurlar, bu kanalın hiçbir yarışmasını cidiye almıyorum ancak halkı sömürüp kulanmaktan başka bir amaçları olamaz.
Sevgiler.
Konu cihat43 tarafından (19-01-2010 Saat 22:55 ) değiştirilmiştir.
yaw yemekteyiz iyiydi birisi şu evcilik oyununa el atsın bence![]()
kanalı listeden kaldırın benim gibi olsun bitsinn![]()
Fazla Rahatım . Rahatsız Eder mi ?
Etse BiLe Farkeder mi ? (. :45:
zaten tamamiyle kurgudan oluşan bir yarışma
süper Teklif sende üye ol sende kazan!!!!
İşte Davet Linkin!!
http://www.superteklif.com/SuperUye/...9-f6001b6878a1
yemekteyiz tüvaletteyiz![]()
ikinci bir tv kutu ile durumu ben çozdum bu tip programlar i bizim turk kadini çok seviyo rne yazikki ama bir açik oturumu hiç bakmazlar haberlerede keza ama magazinsel oldumu akan sular durur
çok kötü programlar yapıyorlar rtük te seyirci kalıyor bi öpüşme sahnesine bile yasak getiren rtük böle saçmalıklara dur nasıl demiyor hayret evde çocuklar bile yemekte birbiriyle kavga etmeye yemekleri beğenmemeye başladı neden diyorum çocuğum yapıyorsun tvde öle yapıyorlarmış diyor vay halimize duy rtükkkkkkkkkkk
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri