Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 3/4 İlkİlk 1234 SonSon
36 sonuçtan 21 ile 30 arası

Konu: Birileri show tv nin Yemekteyiz yarışmasına el atsın artık!!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

cabbari usta ben 2 mizin ismini verdim ben paçanga böreği yapacam sen kafana göre takıl birazda birbirimize bağırıp tirip yaparız çıktıkmı oradan kardeş payı hem senin tavuk çiftliğinede biraz katkısı olur

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ülke bu programlar yüzünden uçuruma gidiyor öyle kapatın izlemeyin demesi kolay izleyip etkilenenler daha fazla zarar veriyor

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı veyselbakan Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    cabbari usta ben 2 mizin ismini verdim ben paçanga böreği yapacam sen kafana göre takıl birazda birbirimize bağırıp tirip yaparız çıktıkmı oradan kardeş payı hem senin tavuk çiftliğinede biraz katkısı olur
    bende yaprak sarayım sen tuzlu de ben şekerli diyeyim sen ne biçim servis de ben mutfaga katmam diyeyim paranın gözüne vururuz bırak kuluçkayı çiftlik kurarız be yaw
    süper Teklif sende üye ol sende kazan!!!!
    İşte Davet Linkin!!

http://www.superteklif.com/SuperUye/...9-f6001b6878a1

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı CABBARİ Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    bende yaprak sarayım sen tuzlu de ben şekerli diyeyim sen ne biçim servis de ben mutfaga katmam diyeyim paranın gözüne vururuz bırak kuluçkayı çiftlik kurarız be yaw
    usta birde yemekler bitiyorda sürpriz yapıyorlar ya bende bağlama çalarım
    bak birde oradan kaset teklifi falan aldıkmı tamamdır bizi artık kimse tutamaz düşünsene usta çiftliğimizdeki ışıklı yazıyı bir düşün (cabbari enternational chıken farm diye yanacak sönecek) ondan sonra birde para sayma makinası gitsin tavuklar gelsin paralar

Kullanıcı Bilgi Menüsü

yemekteyiz-evcilik oyunu-en güzel düğün gibi saçma sapan programlarla milletin en değerli vakti çalınıyor ya yuh olsun.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

eskiden kemal sunal filmleri olurdu her perşembe ve her salı akşamı kesin yayınlanırdı show tv de ne güzel eglenirdik mehmetali erbilin çarkıfeleği bir numaraydı akşamımız renklenirdi böyle abuk subuk şeyler çıkmkazdı resmen ülke halkıyla dalga geçiyorlar tiyatro gibi izlettiriyorlar
    süper Teklif sende üye ol sende kazan!!!!
    İşte Davet Linkin!!

http://www.superteklif.com/SuperUye/...9-f6001b6878a1

Kullanıcı Bilgi Menüsü

yemekteyiz programı, kedi köpek kavgası

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı CABBARİ Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    bir kaç haftadır sadece reiting ugruna belkide yemek yapmayı hiç bilmeyen insanalrı çıkarıp üç beş kuruş vererek birbirlerine sataşmalarını isteyen eleştirmelerini isteyen bir yapımın bu parçasını bende kınıyorum gerçekten baydı artık yalan dolan dolu bizde ağzımız açık izliyoruz çok acı!!!
    selametle
    Helal üstat tek kelimeyle budur. yazıklar olsun bizim medyamıza aklı başında programlar yayınlayacaklarına abidik gubidik (kaba tabir dandik) şeylerle uğraşıyorlar yazık.
    next ye 2000 cx super plus usb
    By realraven :sunglasses2:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

evlilik programları başta olmak üzere bu yemekteyız gelin damat yo demet akalının hayatı gibi saçma sapan programları izleyenler gerçekten bu hayatta ne uğruna yaşadıklarına bir daha baksınlar.

LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7

Taşı Delen Suyun Gücü Değil Damlaların Sürekliliğidir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşalr ntv belgesel kuşagı var kesin izleyin zamanınızı bu traz şeylerle öldürmeyin manyak bişiii şiddetle tavsiye ederim

Sayfa 3/4 İlkİlk 1234 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri