cabbari usta ben 2 mizin ismini verdim ben paçanga böreği yapacam sen kafana göre takıl birazda birbirimize bağırıp tirip yaparız çıktıkmı oradan kardeş payı hem senin tavuk çiftliğinede biraz katkısı olur
![]()

Teşekkur: 0
cabbari usta ben 2 mizin ismini verdim ben paçanga böreği yapacam sen kafana göre takıl birazda birbirimize bağırıp tirip yaparız çıktıkmı oradan kardeş payı hem senin tavuk çiftliğinede biraz katkısı olur
![]()
bende yaprak sarayım sen tuzlu de ben şekerli diyeyim sen ne biçim servis de ben mutfaga katmam diyeyim paranın gözüne vururuz bırak kuluçkayı çiftlik kurarız be yawcabbari usta ben 2 mizin ismini verdim ben paçanga böreği yapacam sen kafana göre takıl birazda birbirimize bağırıp tirip yaparız çıktıkmı oradan kardeş payı hem senin tavuk çiftliğinede biraz katkısı olur
![]()
süper Teklif sende üye ol sende kazan!!!!
İşte Davet Linkin!!
http://www.superteklif.com/SuperUye/...9-f6001b6878a1
usta birde yemekler bitiyorda sürpriz yapıyorlar ya bende bağlama çalarım
bak birde oradan kaset teklifi falan aldıkmı tamamdır bizi artık kimse tutamaz düşünsene usta çiftliğimizdeki ışıklı yazıyı bir düşün (cabbari enternational chıken farm diye yanacak sönecek) ondan sonra birde para sayma makinası gitsin tavuklar gelsin paralar![]()
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)