Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 1/2 12 SonSon
14 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: Vodafone Cep Özgür Tarifesi-2 Kontore İstedigin Kadar Konuş

Kullanıcı Bilgi Menüsü

New Icons 31 Vodafone Cep Özgür Tarifesi-2 Kontore İstedigin Kadar Konuş

Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Cep Özgür'le özgürce konuş, mesajlaş ve cepten internete gir!

Ayda 150 kontör yükle, 2 kontöre aynı tarifedekilerle dilediğin kadar özgürce konuş, gün içinde 1 SMS'ten sonra her yöne 100 SMS hediye kazan ve bilgisayarına bağlı kalmadan cepten Facebook ve Vodafone Messenger'a bedavadan özgürce bağlan!

Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. Eğer, Vodafone abonesi değilseniz, size en yakın Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. 'ne uğrayarak hemen abone olabilirsiniz.

Ücretlendirme
    Tarifeye Geçiş
    Avantajlar
    Esaslar
    Facebook ve Vodafone Messenger Kullanımı

• Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

My Vodafone üyesi değilseniz hemen üye olmak için Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

Cep Özgür Tarife TablosuYükleme Miktarı100 kontör150 kontör Cep Özgür'lülerle5 dakikası 2 kontörArama başı 2 kontör
    Vodafone'lularla1 Mayıs 2010'a kadar 5 dk/2 kontör

Sonra 1 dk / 2 kontör1 Mayıs 2010'a kadar arama başı 2 kontör

Sonra 1 dk/1 kontörDiğer Yönler1 dk / 2 kontör1 dk / 1 kontörYurtiçi SMS2 kontör/adet2 kontör/adetYurtdışı SMS3 kontör/adet3 kontör/adet
    • Fiyatlar yurtiçi görüşmeleri kapsamaktadır.
    • Aylık 100 kontörden az yüklendiğinde yurtiçi her yöne konuşma ücreti her yöne2 kontör/dk'dır.
    • Kontör yükleme şartı sağlandığında indirimli görüşmeler 30 gün için geçerlidir.

Cep Özgür Konuşma Fırsatı
    İlk özellik ayda 150 kontör yükleyenler için. 150 kontör yükledikten sonra aramanızda ilk olarak 2 kontör düşecektir. Sonrasında ise 1 saate kadar ücretsiz olarak konuşma imkanınız olacaktır. Firma tarafından konulan adil konuşma limiti 1 saattir. Buna göre 2 kontöre 1 saat Vodafone Cep Özgür tarifesine abone olanlarla görüşebileceksiniz. üstelik kampanya başlangıcından 1 Mayıs tarihine kadar sadece Cep Özgür içi değil, tüm Vodafone aboneleri ile 2 kontöre 1 saat görüşme yapabileceksiniz.

Cep Özgür SMS Fırsatı
    Her ay tek seferde 150 kontör ve üstü yükleme yapan aboneler ücretli gönderecekleri ilk SMS sonrasında gün boyu gönderebilecekleri 100 adet ücretsiz SMS kazanacaklardır.

Cep Özgür İnternet Fırsatı
    Cep Özgür aboneleri aylık 150 kontör yüklemeleri durumunda Vodafone Live üzerinden MSN Messenger ve Facebook uygulamlarını ücretsiz olarak kullanabilecek. Bu sayade arkadaşları ile bağları hiç kopmayacak.
    Konu Simba tarafından (16-01-2010 Saat 22:05 ) değiştirilmiştir.
    Kullandıgım ekipmanlar;
    Vestel Smart 4K-Next Machina 3d,Next 2000 Fta,Atlanta Smart G3,Tivibu uydu yasal abonelik,Netflix,Youtube Premium

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bilgilendirme için sağol

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Çok güzel bir tarife. umarım işe yarar. teşekkürler üsdat paylaşım için.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

süpermiş...
    şu 150 yukleme şartı 100 olsaydı hele mukemmel olacakmış..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bilgi için teşekkurler dostum.yanlız benim başka bi sorum olacak şimdi ben vodofon abenesiydim aveaya geçiş yapmıştım yaklasık 6 ay oldu şimdi tekrar vodofona geçiş yapabiliyormuyum ayrıca geçişlerde 1500dk hediye falan vardı o kalktımı reklamını görmuyorumda

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı zfr_pal Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    bilgi için teşekkurler dostum.yanlız benim başka bi sorum olacak şimdi ben vodofon abenesiydim aveaya geçiş yapmıştım yaklasık 6 ay oldu şimdi tekrar vodofona geçiş yapabiliyormuyum ayrıca geçişlerde 1500dk hediye falan vardı o kalktımı reklamını görmuyorumda
    Geçiş Yaparsınız ayrıca 1500 dk kampanyası devam ediyor her ay 100 kontor yukleme sartı var
    Kim Olursan OL Bir Gün Mezar Taşında İki Satır Yazı Olursun...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Serkan Yılmaz Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Geçiş Yaparsınız ayrıca 1500 dk kampanyası devam ediyor her ay 100 kontor yukleme sartı var
    serkan abi vodafone dan ayrılan abone tekrar vodafone a gecerse hediye dakikalar verilmiyor diye biliyorum çünkü arkadaşta öyle olay olmuştu

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı xxman Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    serkan abi vodafone dan ayrılan abone tekrar vodafone a gecerse hediye dakikalar verilmiyor diye biliyorum çünkü arkadaşta öyle olay olmuştu
    Haklı olabilirsin:45:
    Kim Olursan OL Bir Gün Mezar Taşında İki Satır Yazı Olursun...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı xxman Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    bu kampanyadan daha önce yararlanmışsa 2, defa yararlanamıyor..ama daha önce vodafone olup kampanyadan yararlanmayıp başka operatöre geçip ondan sonra tekrar vodafone geçenler yararlanıyor

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı hallederiz Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    bu kampanyadan daha önce yararlanmışsa 2, defa yararlanamıyor..ama daha önce vodafone olup kampanyadan yararlanmayıp başka operatöre geçip ondan sonra tekrar vodafone geçenler yararlanıyor
    simdi anlattığım gibi vodofondan aveaya geçtm ozman için avea 600mü 1000dkmı kampanyası vardı ondan yararlandım.şimdide aynı hattı vodofona geçirmek istiyorum yine 1500dk vermezler değilmi..veya turkcelle geceyim ozman veriyolarmı bilginiz varmı..

Sayfa 1/2 12 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri