Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 2/2 İlkİlk 12
14 sonuçtan 11 ile 14 arası

Konu: Vodafone Cep Özgür Tarifesi-2 Kontore İstedigin Kadar Konuş

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı zfr_pal Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    simdi anlattığım gibi vodofondan aveaya geçtm ozman için avea 600mü 1000dkmı kampanyası vardı ondan yararlandım.şimdide aynı hattı vodofona geçirmek istiyorum yine 1500dk vermezler değilmi..veya turkcelle geceyim ozman veriyolarmı bilginiz varmı..
    ilk operatörünüz vodafonemu idi

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı hallederiz Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    ilk operatörünüz vodafonemu idi
    evet vodofon ordan aveaya geçmiştim yakalasık 6aydır aveadayım şimdi vodofona geçmek istiyorum

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı zfr_pal Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    evet vodofon ordan aveaya geçmiştim yakalasık 6aydır aveadayım şimdi vodofona geçmek istiyorum
    demekki daha önceden bu kampanyadan vodafone'dan faydalanmamışsın o sebepten şimdi yararlanırsın

Kullanıcı Bilgi Menüsü

anlaşıldı dostum hat değişikli yapanlar olur diyoda pek inanmadım onlara sokakta muşteri arayıp geziyolar zaten.neyse konuyu acan kusura bakmasın asıl konuyu dağıttık biraz.teşekkürler

Sayfa 2/2 İlkİlk 12

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri