Konuya Etiketlenenler

Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0
14 sonuçtan 1 ile 10 arasý

Konu: Vodafone Cep Özgür Tarifesi-2 Kontore Ýstedigin Kadar Konuþ

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý hallederiz Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    bu kampanyadan daha önce yararlanmýþsa 2, defa yararlanamýyor..ama daha önce vodafone olup kampanyadan yararlanmayýp baþka operatöre geçip ondan sonra tekrar vodafone geçenler yararlanýyor
    simdi anlattýðým gibi vodofondan aveaya geçtm ozman için avea 600mü 1000dkmý kampanyasý vardý ondan yararlandým.þimdide ayný hattý vodofona geçirmek istiyorum yine 1500dk vermezler deðilmi..veya turkcelle geceyim ozman veriyolarmý bilginiz varmý..

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý zfr_pal Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    simdi anlattýðým gibi vodofondan aveaya geçtm ozman için avea 600mü 1000dkmý kampanyasý vardý ondan yararlandým.þimdide ayný hattý vodofona geçirmek istiyorum yine 1500dk vermezler deðilmi..veya turkcelle geceyim ozman veriyolarmý bilginiz varmý..
    ilk operatörünüz vodafonemu idi

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý hallederiz Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    ilk operatörünüz vodafonemu idi
    evet vodofon ordan aveaya geçmiþtim yakalasýk 6aydýr aveadayým þimdi vodofona geçmek istiyorum

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý zfr_pal Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    evet vodofon ordan aveaya geçmiþtim yakalasýk 6aydýr aveadayým þimdi vodofona geçmek istiyorum
    demekki daha önceden bu kampanyadan vodafone'dan faydalanmamýþsýn o sebepten þimdi yararlanýrsýn

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri