REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 1/2 12 SonSon
14 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: Az TV , İçtimai TV,İdman TV Türksat 3A 42 °E da( TP20 ) paket yayında

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart Az TV , İçtimai TV,İdman TV Türksat 3A 42 °E da( TP20 ) paket yayında

Az Tv ve İdman Azərbaycan Televiziya paket halinde Turksat 3A uydusundan 15 Ocakta yeni frekansından yayınına başlayacak

10.968 H SR:11200 FEC:5/6

kaynak; Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bilgi için teşekkürler

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Az tv turksatta frekans degiştirmeyen tek kanaldı

Kullanıcı Bilgi Menüsü

teşekkurler.yayınlar başlamış eski frekansalar çalışmıyo su anda.özellikle idman tv için ingiltere ligini verdiği söyleniyo..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Kanallar yayınına başladı, frekansta orta düzeyde sinyal var ..yüksek değil,çok düşükde değil,şuanda kırılmasız izleniyor,ama hava şartlarıyla birlikte kırılmalar olabilir, çanak ince ayarı gerekebilir.

Bilgi amaçlı bir kaç resim ilave edeyim

Kullanıcı Bilgi Menüsü

premier ligi veriyorlar galiba spor kanalları

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşlar frekansları yazıyorum taratıyorum fakat kanallar çıkmıyor gm sat4450 fta uydu alıcım sinyal seviyesi gayet iyi diğer kanalların hepsi çekiyor

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı ziyavettin Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    arkadaşlar frekansları yazıyorum taratıyorum fakat kanallar çıkmıyor gm sat4450 fta uydu alıcım sinyal seviyesi gayet iyi diğer kanalların hepsi çekiyor
    Ne gibi bir hata alıyorsun sinyalmı gelmiyor yukarıdaki mesajda da yazmıştım hasas ayar ister kullandıgımız cihazlar aynı seride sayılır resimlerde de görüldügü gibi olması lazım.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Baldemir Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Ne gibi bir hata alıyorsun sinyalmı gelmiyor yukarıdaki mesajda da yazmıştım hasas ayar ister kullandıgımız cihazlar aynı seride sayılır resimlerde de görüldügü gibi olması lazım.
    kanal bulunamadı yazıyor frekansları yazdığımda sinyal geliyor tarattığımda hirbir kanal çıkmıyor oto tarama yaptım gene çıkmadı

sat 72000fta uydum var onda çekiyor aynı çanağa bağladım
    Konu ziyavettin tarafından (16-01-2010 Saat 16:32 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

sinyalı cok zayıf bu kanaların

Sayfa 1/2 12 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri