REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 1/3 123 SonSon
29 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: seat leon hakkında yardım

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart seat leon hakkında yardım

arkadaslar bu hafta içi leon alıyor gibiyim bana bu araba hakkında bilgi verebilir misiniz kendi sitesideki bilgiler degil onları biliyorum araba 1.6 motor 102 beygir full ama 8valf bu 8 valf aklıma takıldı su anki arabam da dahil olmak üzere tüm arabalarım 16 valf idi bu 8 valf hakkında bilgi verebilirseniz sevinirim

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı okinava Nickli Üyeden Alıntı
    arkadaslar bu hafta içi leon alıyor gibiyim bana bu araba hakkında bilgi verebilir misiniz kendi sitesideki bilgiler degil onları biliyorum araba 1.6 motor 102 beygir full ama 8valf bu 8 valf aklıma takıldı su anki arabam da dahil olmak üzere tüm arabalarım 16 valf idi bu 8 valf hakkında bilgi verebilirseniz sevinirim
    Okinava şu an araçlar alırken motoru 16 valf oldugu zaman benim bilgidim kadarıyla yakıt sistemi ile ilgili olarak yakıtı daha ekonomik yakar.bu nedenle 16valf olanlar daha fazla tercih ediliyor.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

yaw abi şimdi güçten mi ödün verecegiz yoksa benzinden mi kafam iyice takıldı bu 8 valfe ama araba gercekten bir canavar

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Yakıt ve güç orantılı olursa her zaman iyi olur.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı okinava Nickli Üyeden Alıntı
    yaw abi şimdi güçten mi ödün verecegiz yoksa benzinden mi kafam iyice takıldı bu 8 valfe ama araba gercekten bir canavar

Araçın resimleri harika bunun 16 valf olanı yokmu.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

hocam bizat denedim harika ötesi bi arça su damlası gibi görünümüde çok hoş özelikler siyah yada kırmızı harika duruyo hayırlı olsun darısı bizim başımıza.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bunun 16 valf olanı 2.0 motor 150 beygir hem fiyatı hem benzin sarfiyatı ucuyo büyük ihtimal siyah olacak

zafer içeriye fazla ses giriyor mu hızlanma nasıl amortisörler yumusak mı sert mi madem denedin bilgilendir bakalım beni

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ha hocam sen o 8v mevzusuna fazla takma firmalar son yıllarda yeni teknolojiler geliştiriyorlar bu tarz devrimlerle 16v verimi almayı sağlıyorlar o dediğin eskidendi bi aracın 2000 motoru varken 1300 olanına adi kalitesiz gözüyle bakılırdı o 2. sınıf araç muamlesi görürdüm ama artık devir ekonomi devri herşey dşük yakıtla en iyi verim için yapılıyo

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bak hocam ben araba alıcak olsam yeni astra yada leondan şaşmam bu iki araçta çok güzel görünümlü araçlar ben aracı şehir içinde kısa bi süre test ettim uzun yolda denmediğim için insanın başını çok fazla şişirip şirimediği konusunda bişey diyemem araca haksızlık etmek istemem ama malzeme kalitesi mükemmel renk siyahta oldumu duruşunu sen düşün artık ben bi şeyi sevmedim arka cam bana dar geldi acık ama o aracında öelliği o spor görünümlü yapılmış vites geçisleri süper zaten seatın ses yaltımı çok iyidir ben tolede denem sansım olmuştu uzun yolda o araç bile gayat iyiyid kaldı ki kullandığım araç 2000 model faladı sanırım

Kullanıcı Bilgi Menüsü

yarın denemeye gidecegim arabayı bir de süreyim sınırlarını biraz zorluyum yarın aksam yazarım artısını eksisini

Sayfa 1/3 123 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri