REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 1/2 12 SonSon
15 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: Carlos: FB'de Dünyayı Kandıramazdım

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart Carlos: FB'de Dünyayı Kandıramazdım

Carlos, eski takımı Fenerbahçe'yi yerden yere vurmaya devam ediyor.. 'F.Bahçe eğitimi düşük bir takım. Sadece Türkiye'de başarısı var' diyen Carlos'un olay açıklamaları Fenerbahçeli taraftarları kızdıracak..

Carlos son olarak Estadao gazetesine konuştu ve F.Bahçe'yi yerin dibine soktu. İşte o röportajdan F.Bahçelileri ilgilendiren detaylar:

-F.Bahçe organize bir ekip değil. Ödemeler hiçbir zaman günü gününe yapılmadı. Eğitim açısından seviye çok düşüktü. Türkiye dışında hiçbir kariyeri olmayan bir takımda. Daha fazla dünyayı kandıramazdım.
    -Andre Santos geldiği gün Brezilya'ya dönmeyi düşündüm. O gün F.Bahçe için bittiğimi anladım. Andre Santos, F.Bahçe'de oynadığı için kendini geliştiremeyecek. Dunga, Güney Afrika'ya onun yerine Marcelo'yu götürecet. Çünkü o Real Madrid'de iyi eğitim alıyor ve kendini geliştiriyor.
    -Ronaldinho iyi bir futbolcu ama bence en iyisi Beckham. Ribery karşısında oynadığım en tehlikeli futbolcu. Zidane ise dengesiz. Ne zaman ne yapacağı da belli olmuyor. Ne konuşacağı da.

-40 yaşına kadar futbol oynamak istiyorum. Göstereceğim performansla, Dünya Kupasına gitmeyi hakedeceğim..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Adama derler. Aklın şimdimi başına geldi

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ALLAH'ım dan isteğim inşallah dünya kupasına gidemessin carlos yıldızın bundan sonra hep düşmeye devam eder inşallah sen bu takımın ekmeğini yedin şimdide takıma hakaret ediyorsun ya ALLAH seni bildiği gibi yapsın

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bizim politikacılardan çok şey ögrenmiş

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Talihsiz açıklama yapmış, Bu ülkenin ekmeğini yedin bu ülkeye ve Fenerbahçeye ihanet etme hakkın yok seni sempatik bir olarak bilirdik ama bu ve buna benzer açıklamalarından dolayı kınıyorum.
    DUSUNCEN KONUSMANA,
    KONUSMAN HAREKETINE,
    HAREKETIN KADERINE YANSIR..
    GUZEL DUSUN,GUZEL YASA...
    HZ MEVLANA

Kullanıcı Bilgi Menüsü

yediği kabı pislemek diye buna derler bir gs lı olarak bu adamı şiddetle kınıyorum carlos değil kim olursa olsun bu şekilde konuşamaz gs bjk trabzon ve fb türkiye dışındada tanınmış ve önemli kulvarlarda yarışmış güzide takımlardır eğitim seviyesi düşüktü diye konuşan insanın eğitimini gerçekten merak ettim çünkü eğitimli bir insan bu şekilde beyanatlar vermez yazıklar olsun!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

İnsan yemek yediği sofraya bıçak çalmaz ayıp

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı veyselbakan Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    yediği kabı pislemek diye buna derler bir gs lı olarak bu adamı şiddetle kınıyorum carlos değil kim olursa olsun bu şekilde konuşamaz gs bjk trabzon ve fb türkiye dışındada tanınmış ve önemli kulvarlarda yarışmış güzide takımlardır eğitim seviyesi düşüktü diye konuşan insanın eğitimini gerçekten merak ettim çünkü eğitimli bir insan bu şekilde beyanatlar vermez yazıklar olsun!
    :45: :45: :45: :45: :45: :45: :45: :45:

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bu tip kalaktersizlere külüpler para veriyorya ona sinirleniyorum

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bende adam sanıyodum bunu ya.
    Yazık
    Taraftar olarak bagrımıza bastık ama o kalıbının adamı degılmıs...
    Konu swerrt tarafından (18-01-2010 Saat 18:28 ) değiştirilmiştir.

Sayfa 1/2 12 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri