Carlos, eski takýmý Fenerbahçe'yi yerden yere vurmaya devam ediyor.. 'F.Bahçe eðitimi düþük bir takým. Sadece Türkiye'de baþarýsý var' diyen Carlos'un olay açýklamalarý Fenerbahçeli taraftarlarý kýzdýracak..
Carlos son olarak Estadao gazetesine konuþtu ve F.Bahçe'yi yerin dibine soktu. Ýþte o röportajdan F.Bahçelileri ilgilendiren detaylar:
-F.Bahçe organize bir ekip deðil. Ödemeler hiçbir zaman günü gününe yapýlmadý. Eðitim açýsýndan seviye çok düþüktü. Türkiye dýþýnda hiçbir kariyeri olmayan bir takýmda. Daha fazla dünyayý kandýramazdým.
-Andre Santos geldiði gün Brezilya'ya dönmeyi düþündüm. O gün F.Bahçe için bittiðimi anladým. Andre Santos, F.Bahçe'de oynadýðý için kendini geliþtiremeyecek. Dunga, Güney Afrika'ya onun yerine Marcelo'yu götürecet. Çünkü o Real Madrid'de iyi eðitim alýyor ve kendini geliþtiriyor.
-Ronaldinho iyi bir futbolcu ama bence en iyisi Beckham. Ribery karþýsýnda oynadýðým en tehlikeli futbolcu. Zidane ise dengesiz. Ne zaman ne yapacaðý da belli olmuyor. Ne konuþacaðý da.
-40 yaþýna kadar futbol oynamak istiyorum. Göstereceðim performansla, Dünya Kupasýna gitmeyi hakedeceðim..

Teþekkur:
Beðeni: 

Alýntý

Yer imleri