Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0
Sayfa 1/2 12 SonSon
15 sonuçtan 1 ile 10 arasý

Konu: Carlos: FB'de Dünyayý Kandýramazdým

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Standart Carlos: FB'de Dünyayý Kandýramazdým

Carlos, eski takýmý Fenerbahçe'yi yerden yere vurmaya devam ediyor.. 'F.Bahçe eðitimi düþük bir takým. Sadece Türkiye'de baþarýsý var' diyen Carlos'un olay açýklamalarý Fenerbahçeli taraftarlarý kýzdýracak..

Carlos son olarak Estadao gazetesine konuþtu ve F.Bahçe'yi yerin dibine soktu. Ýþte o röportajdan F.Bahçelileri ilgilendiren detaylar:

-F.Bahçe organize bir ekip deðil. Ödemeler hiçbir zaman günü gününe yapýlmadý. Eðitim açýsýndan seviye çok düþüktü. Türkiye dýþýnda hiçbir kariyeri olmayan bir takýmda. Daha fazla dünyayý kandýramazdým.
    -Andre Santos geldiði gün Brezilya'ya dönmeyi düþündüm. O gün F.Bahçe için bittiðimi anladým. Andre Santos, F.Bahçe'de oynadýðý için kendini geliþtiremeyecek. Dunga, Güney Afrika'ya onun yerine Marcelo'yu götürecet. Çünkü o Real Madrid'de iyi eðitim alýyor ve kendini geliþtiriyor.
    -Ronaldinho iyi bir futbolcu ama bence en iyisi Beckham. Ribery karþýsýnda oynadýðým en tehlikeli futbolcu. Zidane ise dengesiz. Ne zaman ne yapacaðý da belli olmuyor. Ne konuþacaðý da.

-40 yaþýna kadar futbol oynamak istiyorum. Göstereceðim performansla, Dünya Kupasýna gitmeyi hakedeceðim..

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Adama derler. Aklýn þimdimi baþýna geldi

Kullanýcý Bilgi Menüsü

ALLAH'ým dan isteðim inþallah dünya kupasýna gidemessin carlos yýldýzýn bundan sonra hep düþmeye devam eder inþallah sen bu takýmýn ekmeðini yedin þimdide takýma hakaret ediyorsun ya ALLAH seni bildiði gibi yapsýn

Kullanýcý Bilgi Menüsü

bizim politikacýlardan çok þey ögrenmiþ

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Talihsiz açýklama yapmýþ, Bu ülkenin ekmeðini yedin bu ülkeye ve Fenerbahçeye ihanet etme hakkýn yok seni sempatik bir olarak bilirdik ama bu ve buna benzer açýklamalarýndan dolayý kýnýyorum.
    DUSUNCEN KONUSMANA,
    KONUSMAN HAREKETINE,
    HAREKETIN KADERINE YANSIR..
    GUZEL DUSUN,GUZEL YASA...
    HZ MEVLANA

Kullanýcý Bilgi Menüsü

yediði kabý pislemek diye buna derler bir gs lý olarak bu adamý þiddetle kýnýyorum carlos deðil kim olursa olsun bu þekilde konuþamaz gs bjk trabzon ve fb türkiye dýþýndada tanýnmýþ ve önemli kulvarlarda yarýþmýþ güzide takýmlardýr eðitim seviyesi düþüktü diye konuþan insanýn eðitimini gerçekten merak ettim çünkü eðitimli bir insan bu þekilde beyanatlar vermez yazýklar olsun!

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý veyselbakan Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    yediði kabý pislemek diye buna derler bir gs lý olarak bu adamý þiddetle kýnýyorum carlos deðil kim olursa olsun bu þekilde konuþamaz gs bjk trabzon ve fb türkiye dýþýndada tanýnmýþ ve önemli kulvarlarda yarýþmýþ güzide takýmlardýr eðitim seviyesi düþüktü diye konuþan insanýn eðitimini gerçekten merak ettim çünkü eðitimli bir insan bu þekilde beyanatlar vermez yazýklar olsun!
    :45: :45: :45: :45: :45: :45: :45: :45:

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Ýnsan yemek yediði sofraya býçak çalmaz ayýp

Users Awaiting Email

Kullanýcý Bilgi Menüsü

bu tip kalaktersizlere külüpler para veriyorya ona sinirleniyorum

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Bende adam sanýyodum bunu ya.
    Yazýk
    Taraftar olarak bagrýmýza bastýk ama o kalýbýnýn adamý degýlmýs...
    Konu swerrt tarafýndan (18-01-2010 Saat 18:28 ) deðiþtirilmiþtir.

Sayfa 1/2 12 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri