Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0
8 sonuçtan 1 ile 8 arasý

Konu: Haitide Yaðmacýyý diri diri yaktýlar

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Standart Haitide Yaðmacýyý diri diri yaktýlar

Yakalanan bir yaðmacý sokak ortasýnda linç edildikten sonra diri diri yakýldý.

Korkunç deprem sonrasý gýda ve su sýkýntýsý çeken Haiti halký, yaðmacýlara karþý en sert tepkiyi gösteriyor. Son yaþanan olayda, yakalanan bir yaðmacý sokak ortasýnda linç edildikten sonra diri diri yakýldý.

Haiti’de depremin ardýndan yaþanan insanlýk dramý ve öfke tanýmlanamayacak noktalara ulaþtý.
    Hapishanelerden kaçan tutuklularýn sokaklara çýkmasýyla artan yaðma olaylarý, günlerden beri yetersiz kalan yardým ve kurtarma çalýþmalarýnýn öfkelendirdiði sivil halký çileden çýkardý.
    Geçtiðimiz gün yaðma yaparken yakalandýðý öne sürülen bir adam, Petionville banliyösünde sokakta iþkence edilerek öldürülmesinin ardýndan yakýldý. Çocuklarýn da seyirci olduðu iþkenceye ait insanýn kanýný donduran anlar kare kare görüntülendi.
    SOKAK ORTASINDA YAKILDI
    Cesedi sopalarla dövülen, hatta cep telefonuyla resimleri çekilen adam, halkýn öfkesi dindikten sonra yaðma edilen mallarla beraber sokak ortasýnda yakýldý.
    Haiti'de binlerce insan harabeye dönen baþkentleri Port-au Prince'den kaçarken, su ve gýda yetersizliði yaðmalarý ve hýrsýzlýðý tetikliyor.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

paylaþým için teþekkürler .yakma iþi vahþice ama yaðmacýlýk yapmak isteyenler için iyi bir göz daðý.bizdeki kapkaççýlara ve yüz kýzartýcý suç iþleyenlere ayný iþlemi bi yapalým bak bu iþler nasýl azalýyor.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

çok kötü bir durum...

Kullanýcý Bilgi Menüsü

polis yok jandarma yok nerde bu ülkenin sivil korumasý hayret biþi ya yakýlanýn yaptýðý þey çok ayýp ve yerinde olmayan bir davranýþ biçimidir ama ihtiyacýda olmasa zaten yapmaz diye düþünüyorum saygýlarýmla aliharbiye
    LEBEN ?

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý aliharbiye Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    polis yok jandarma yok nerde bu ülkenin sivil korumasý hayret biþi ya yakýlanýn yaptýðý þey çok ayýp ve yerinde olmayan bir davranýþ biçimidir ama ihtiyacýda olmasa zaten yapmaz diye düþünüyorum saygýlarýmla aliharbiye
    ali hepimizin ihtiyacý var o zaman bizlerde yaðmalama yapalým bu kabul edilemez böyle bir þey insanlýða sýðmaz gölcük depreminde enkaz altýnda kalmýþ bir bayan artýk ölmüþ þerefsiz gelmiþ kadýnýn kolundaki bileziði alsýn diye kadýnýn kolunu kesiyor askerde bunu görünce tek kurþunla bu adiyi orada indiriyor olmaz açta kalsan ne ihtiyacýn olursa olsun orada masum insanlar bebekler ölmüþ zaten herkes bitmiþ eðer o adi orada hala ceplerini doldurmayý düþünüyorsa benim gözümde insan bile deðildir!

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Warn

Alýntý aliharbiye Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.

Bahsetttiðiniz polis ve jandarma onlarda yok ama bizde var da ne oluyor ?!? Hýrsýzlýk, yan kesicilik, gasp gibi olaylar "Avrupa ülkesi olduðumuz halde" kaynýyor. :46:
    Konu eura tarafýndan (18-01-2010 Saat 13:01 ) deðiþtirilmiþtir.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

insanlar ölmüþ herkes aðlýyor ülke mahfolmuþ sen orada çýkýp ceplerini doldurmaya çalýþýyorsun ölü soyuculuðu yapýyorsun bu affedilemez evet ölüm þekli gerçekten kötü lakin bu adamýnda affedilir hiçbir tarafý yok! kasap et derdinde koyun can derdinde sen orada canla baþla hayat kurtaracaðýna utanmadan sýkýlmadan rezilce yaðmalama yapýyorsun

Kullanýcý Bilgi Menüsü

arkadaþlar ben tepki toplamak için bu mesajý yazmadýmki zaten mesajýmý dikkatle incelerseniz benim böyle bir þeyi desteklemediðimi göreceksiniz adamýn yaptýðý kesinlikle yanlýþ bir þey bu tartýþýlmaz ama onu bu þekilde vahþice öldürmeleri.... saygýlarýmla aliharbiye
    LEBEN ?

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri