Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
10 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: Eutelsat W7, 36°E Yeni Kanallar Yayında

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart Eutelsat W7, 36°E Yeni Kanallar Yayında

Eutelsat W7, 36°E Perviy Kavkazskiy (Gürcistan) yeni kanal yayında.11492 V SR:3255 FEC:2/3
    Multichoice Africa: KBC Channel 1, KTN Kenya NTV (Kenya) yeni frekansta yayında.11785 H SR:27500 FEC:3/4 Irdeto 2

Kullanıcı Bilgi Menüsü

usta bende redline cs100x var. bununla nilsattaki hangi kanalları izleyebilirim. yani kaydadeğer bgişey varmı

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı kirmastılı Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    usta bende redline cs100x var. bununla nilsattaki hangi kanalları izleyebilirim. yani kaydadeğer bgişey varmı
    Redline ile izleyemezsin paylaşımlı cihazınızın olması gerekmektedir
    Kim Olursan OL Bir Gün Mezar Taşında İki Satır Yazı Olursun...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Serkan Yılmaz Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Redline ile izleyemezsin paylaşımlı cihazınızın olması gerekmektedir
    usta. fta yayınlarında izleyebileceğimiz düzgün kanallar varmı. spor kanalları vs.vs.....

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Eutelsat W7, 36°E
    Multichoice Africa: ESPN Africa CNN International TV Zimbo yeni frekansta yayında.11747 H SR:27500 FEC:3/4 (Irdeto 2).
    Multichoice Africa: Channels TV yayında.11862 H SR:27500 FEC:3/4 (Irdeto 2).
    Multichoice Africa: NTV (Kenya) yeni frekansta yayında.11785 H SR:27500 FEC:3/4 ( Irdeto 2).
    Multichoice Africa: TPA 1,TPA 2 12073 V SR:27500 FEC:3/4 (Irdeto 2).

Kullanıcı Bilgi Menüsü

tesekkürler

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Merhabalar düzceden Eutelsat W7, 36°E NTV rus paketini izlemek istiyorum, Eutelsat W7, 36°E düzceden alabilirim, kaç cm canak gerekir. yardımcı olursanız cok sevinirim.

teşekkürler

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı muratist Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Merhabalar düzceden Eutelsat W7, 36°E NTV rus paketini izlemek istiyorum, Eutelsat W7, 36°E düzceden alabilirim, kaç cm canak gerekir. yardımcı olursanız cok sevinirim.

teşekkürler
    ben 150 cm lik çanakla güzel sinyal alıyorum bursada 90 lık ve üzeri çanakla ii randıman alırsın

Kullanıcı Bilgi Menüsü

teşekkürler

Kullanıcı Bilgi Menüsü

teşekkürler..

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri