REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 2/2 İlkİlk 12
16 sonuçtan 11 ile 16 arası

Konu: Maratonda erman hoca efsanesi sona mi eriyor

Kullanıcı Bilgi Menüsü

erman hoca olmassa maratonun tadı olmaz yorumları kim yapacak onun kendine has yorumu programa ayrı hava katıyor eger erman hoca yoksa sadece maçları izler kapatırız lig tv yi sadece sayısı belli klüp başkanları mı yoksa yoksa milyonları bulan taraftarlarmı lig tvye parayı kazandıran bu taraftarlar bence onların isteği daha önemli olmalı ben erman hocasız bir maraton programı düşünemiyorum nono:nono:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

eee hep aynı kişi olucak diye bi iş yokki
    birigelir biri gider

Kullanıcı Bilgi Menüsü

acaba gelen gideni aratacakmı ben onuda merak ediyorum

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Erman hoca ya destek

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Toroğlunu seversiniz veya sevmezsiniz onu bilmem ama adamların yaptığı proğram çok izleniyordu.Adamı sevende sevmeyende seyrediyordu kimse yalan söylemesin.Bu işte lig tv kaybetti bence.Eğer Şansal'la Erman maratonu başka bir kanalda yapmaya başlasınlar oradada reyting rekoru kırarlar.Diğer tv'lerin yerinde olsam kaçırmam.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Evimizde digitürk var ancak lig tv paketi yok.Her pazar akşamı saat 21.00 da maratonu izliyordum.Bu durumdan en çok bence digitürk etkilenir.Trt bu fırsatı kaçırmasın.Malum B paketi onlar aldılar.2010 Eylül ayından itibaren Bank Asya 1.Lig olarak izlediğimiz maçlar ve süper lig maçlarının yayın hakları onlarda.Diğer kanallar süper lig maçlarını ertesi sabah saat 10.00 dan itibaren yayınlayabilecek.

Sayfa 2/2 İlkİlk 12

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri