REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 32/110 İlkİlk ... 72223242526272829303132333435363738394041425782 ... SonSon
1097 sonuçtan 311 ile 320 arası

Konu: Inpax ve y6 aparat

Kullanıcı Bilgi Menüsü

sky ları o,kadarda abartmayın paylaşımdaydılar ne oldu gitti zaten kanallarda cok donma vardı 21 den data ile acılıyordu 42 dereceden bomba yı patlatmasın bu araplar

Kullanıcı Bilgi Menüsü

nasil yani

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı zehnisağcan Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    günaydın

ya bu sky sky deniyor ne var bu skylarda hiç izlemedim merak ediyorum gelsede görseydik bi

herkese kolay gelsin
    o kadar merak edilecek kanallar degil en fazla 15e yakın guzel kanal var

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart sky

Alıntı umut55 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    skylerde neler yokki

valla hocam neler yokki dedi ben bekliyorum:45:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı zehnisağcan Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    valla hocam neler yokki dedi ben bekliyorum:45:
    hocam bunlar birara acıktı sen izlemedinmi?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Arkadaslar ben 3.7 kullaniyorum su an sizce 23.04 du yuklemelimiyim acaba biraz donma yapiyor bende 3.7 ile de ne dersiniz acaba.birde yuklersem eger clean yazilimi atayimmi.tesekkurler

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı AYFLY Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Arkadaslar ben 3.7 kullaniyorum su an sizce 23.04 du yuklemelimiyim acaba biraz donma yapiyor bende 3.7 ile de ne dersiniz acaba.birde yuklersem eger clean yazilimi atayimmi.tesekkurler
    bende 3.7 var gayet guzul hiç boşuna uraşmayın gerek yok bence

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı muslum-baba Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    hocam bunlar birara acıktı sen izlemedinmi?
    vallla hocam ben daha önce 53 sistemini kullanıyordum açık değillerdi bunlar bende hiç açık olarak görmedim

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı muslum-baba Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    bende 3.7 var gayet guzul hiç boşuna uraşmayın gerek yok bence
    eyvallah tesekkurler gercı cılgın uyduda bıraz sık donma yapıyor ama ne yapalım daha ıyısı cıkana kadar bunu kullanıcaz:45:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bizde pek donma yapmıyor çılgın uydu microbox la ve y6.... belki kullandığın twin protokollu cihazla alakalı olabilir ..birde emu yu kapat öyle izle belki faydası olur

Sayfa 32/110 İlkİlk ... 72223242526272829303132333435363738394041425782 ... SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri