690 permaling deki yazılımı deneyen üstat varmıdır.
Teşekkur: 0
690 permaling deki yazılımı deneyen üstat varmıdır.
yeni yazılımla w6 data tekrar aktif.açılan ve açılmayan paketlerde değişiklik yok.
w3 ve 21 aktif
w3 ile acılan kanallarda themeler geri geldi xxx treme kanalıda paylaşımda
21 bildiginiz gibi
arkadaşlar merhaba. umut ustanın gönderdiği 23tarihli yazılımı y6 ya yükledim. w3den data alıyor. 13derecedeki elcezire veart fransızkanalları.19.3deki fransızları 2 3 5 4dahil nilsatdakilerin 75isini acıyor. diğer uyduları araştırp sizlere bilgi aktarabilim. umut ustayada bilgilerinden dolayı teşekkür eder .tüm üyearkadaşlara selam ve sevgiler sunarım.
bılgıler ıcın sagol fakat bendede nıle sat var ama bu yazılımla bır cok kanal eksık.espn kanalları osn comedy ve dıgerlerı artı olarak nılesattakı jsc 1 2 3 4 kanlları yok.dun yukledım bende aynı yazılımı.fakat bu yazdıgım kanalların hıc bırı yok.nılesatta 5 6 7 8 9 10 var ama dıgerlerı yoktu.dıger arkadaslarda durum nedır acab
segiliarkadaşım şuanda mesajını okudum ve tekrar kanalları kontrol ettim hepisicalışıyor elcezireler her iki uydudada acık .saat14.15 itibariyle. istersen kablolarını bir kontrol et selamlar.
tesekkurler bayındır kardes ben w3 ten data alıyorum.senınkıde w3 mu acaba.w6 da acık onu bılıyorum.kablolarımı kontrol etmeme gerek yok cunkı dıger kanallar acılıyor.
ben w 3 den data alıyorum.
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri