Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 70/109 İlkİlk ... 204560616263646566676869707172737475767778798095 ... SonSon
1100 sonuçtan 691 ile 700 arası

Konu: Inpax ve y6 aparat

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

690 permaling deki yazılımı deneyen üstat varmıdır.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

yeni yazılımla w6 data tekrar aktif.açılan ve açılmayan paketlerde değişiklik yok.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

w3 ve 21 aktif
    w3 ile acılan kanallarda themeler geri geldi xxx treme kanalıda paylaşımda
    21 bildiginiz gibi

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşlar merhaba. umut ustanın gönderdiği 23tarihli yazılımı y6 ya yükledim. w3den data alıyor. 13derecedeki elcezire veart fransızkanalları.19.3deki fransızları 2 3 5 4dahil nilsatdakilerin 75isini acıyor. diğer uyduları araştırp sizlere bilgi aktarabilim. umut ustayada bilgilerinden dolayı teşekkür eder .tüm üyearkadaşlara selam ve sevgiler sunarım.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı bayindir Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    arkadaşlar merhaba. umut ustanın gönderdiği 23tarihli yazılımı y6 ya yükledim. w3den data alıyor. 13derecedeki elcezire veart fransızkanalları.19.3deki fransızları 2 3 5 4dahil nilsatdakilerin 75isini acıyor. diğer uyduları araştırp sizlere bilgi aktarabilim. umut ustayada bilgilerinden dolayı teşekkür eder .tüm üyearkadaşlara selam ve sevgiler sunarım.
    bilgilerin için tşkler

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı bayindir Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    bılgıler ıcın sagol fakat bendede nıle sat var ama bu yazılımla bır cok kanal eksık.espn kanalları osn comedy ve dıgerlerı artı olarak nılesattakı jsc 1 2 3 4 kanlları yok.dun yukledım bende aynı yazılımı.fakat bu yazdıgım kanalların hıc bırı yok.nılesatta 5 6 7 8 9 10 var ama dıgerlerı yoktu.dıger arkadaslarda durum nedır acab

Kullanıcı Bilgi Menüsü

segiliarkadaşım şuanda mesajını okudum ve tekrar kanalları kontrol ettim hepisicalışıyor elcezireler her iki uydudada acık .saat14.15 itibariyle. istersen kablolarını bir kontrol et selamlar.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

segiliarkadaşım şuanda mesajını okudum ve tekrar kanalları kontrol ettim hepisicalışıyor elcezireler her iki uydudada acık .saat14.15 itibariyle. istersen kablolarını bir kontrol et selamlar.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

tesekkurler bayındır kardes ben w3 ten data alıyorum.senınkıde w3 mu acaba.w6 da acık onu bılıyorum.kablolarımı kontrol etmeme gerek yok cunkı dıger kanallar acılıyor.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ben w 3 den data alıyorum.

Sayfa 70/109 İlkİlk ... 204560616263646566676869707172737475767778798095 ... SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri