REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 87/109 İlkİlk ... 3762777879808182838485868788899091929394959697 ... SonSon
1100 sonuçtan 861 ile 870 arası

Konu: Inpax ve y6 aparat

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

hort birttede bekliyoruz bakalım gelişmelere

Kullanıcı Bilgi Menüsü

inşallah digital usta geldiği zaman ayrıntılı bi şekilde bilgilendirrsen sevinirz

Kullanıcı Bilgi Menüsü

varmı yenı bır gelısme arkadaslar

Kullanıcı Bilgi Menüsü

varmıs galıba hadı ınsallah beklıyoruz sky larıda

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ayfly üstat süpermember in hayırlı olsun

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı zehnisağcan Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    ayfly üstat süpermember in hayırlı olsun
    eyvallah zehnı usta tesekkurler :45:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

müslüm abi kanallar açıkmı verdiğin tp de kanal isimlerinide yarıntılı yazsaydın ya zahmet olacak bu arada bilgi için çok tşkler müslüm abicim

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı seremir Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    müslüm abi kanallar açıkmı verdiğin tp de kanal isimlerinide yarıntılı yazsaydın ya zahmet olacak bu arada bilgi için çok tşkler müslüm abicim
    ayrıntılı yazacaktım ama malesef birtane TP ye bakar oldum çunku benim redline br 1000 usb uyduyu aramıyor öyle arasıra yapıyor sinir bozucu mal. aldıgımada pişman oldum biran önçe kurtulacam bu retkitmidir redlanmıdır
    Konu muslum-baba tarafından (21-06-2010 Saat 23:55 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı muslum-baba Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    ayrıntılı yazacaktım ama malesef birtane TP ye bakar oldum çunku benim redline br 1000 usb uyduyu aramıyor öyle arasıra yapıyor sinir bozucu mal. aldıgımada pişman oldum biran önçe kurtulacam bu retkitmidir redlanmıdır
    kanal listeni usb ye yedekle. cihazı fabrika ayarına dön. öyle halletmeye çalış. bende de aynısı oldu uzun süre.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

inpaxı begenmemiştin))

Sayfa 87/109 İlkİlk ... 3762777879808182838485868788899091929394959697 ... SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri